Voinko käyttää Oura-sovellusta kadonneen sormuksen etsimiseen?

Oura-sormus ei lähetä paikkatietoja. Jos sormuksessa on virtaa jäljellä, voit yrittää löytää sen Find My Bluetooth Device -sovelluksella.

Jos epäilet, että sormuksesi on varastettu, sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi joutumisesta vääriin käsiin. Jos joku yrittää liittää sormuksesi toiseen laitteeseen, sormukseen on palautettava tehdasasetukset, mikä poistaa sormuksesta kaikki tiedot.

Jos olet hukannut Oura-sormuksesi, tee tukipyyntö täällä. Asiakastukemme auttaa sinua parhaansa mukaan.