Yhteysongelmien vianmääritys (iOS ja Android)

Jos sormuksesi ei yhdisty Oura-sovellukseen, kokeile seuraavia vianmääritysvaiheita:

Alkuvianmääritys
Bluetoothin nollaus
Sormuksen nollaus
Vianmäärityksen lisävaiheet
Lisätietoja

Alkuvianmääritys

1. Aseta sormus laturiin.
  • Tarkista merkkivalon väristä sormuksen tila.
  • Liitä puhelimesi sen omaan laturiin, jotta kaikki virransäästötoiminnot poistuvat varmasti käytöstä.
  • Aseta puhelimesi sormuksen viereen.
  • Avaa Oura-sovellus ja katso, pystyykö se yhdistämään sormukseen.

Bluetoothin nollaus

1. Pidä sormuksesi laturissa virta kytkettynä.
  2. Sammuta puhelimesi Bluetooth-yhteys.
  3. Sulje Oura-sovellus kokonaan (varmista, ettei se jää käyntiin taustalle).
  4. Ota Bluetooth uudelleen käyttöön.
  5. Käynnistä Oura-sovellus uudelleen.
  6. Tarkista, yhdistääkö sovellus sormukseesi.

Sormuksen nollaus

1. Pidä sormus laturissa.
  2. Napauta laturia muutaman kerran napakasti pöytään. Pidä sormus paikallaan laturissa sormellasi (katso seuraava kuva).
  3. Odota noin yksi minuutti, avaa Oura-sovellus uudelleen ja tarkista, muodostuuko yhteys.

Vianmäärityksen lisävaiheet

• Pidä sormus laturissa. Avaa puhelimesi Bluetooth-asetukset ja poista sormus (”oura_A038xxx”) yhdistetyistä laitteista. Avaa Oura-sovellus ja yhdistä sormus uudelleen seuraamalla ohjeita.
  • Varmista, että sormus on yhdistetty vain yhteen laitteeseen. Sormuksen yhdistäminen useisiin laitteisiin voi johtaa yhteysongelmiin, tietojen menettämiseen ja tavallista lyhyempään akunkestoon.
  • Kokeile poistaa Oura-sovellus ja asentaa se sitten uudelleen.
  • Kytke laitteesi Wi-Fi pois päältä. (Tämä voi joissain tapauksissa häiritä Bluetooth-yhteyttä.)
  • Varmista, että laitteessasi on uusin käyttöjärjestelmäversio ja että käytät Oura-sovelluksen uusinta versiota.
  • Käynnistä laitteesi uudelleen.
  • Jos käytät Android-laitetta:
    • Avaa laitteesi Asetukset > Sovellukset > Oura > Käyttöoikeudet > Sijainti on oltava käytössä.
    • Tyhjennä Bluetooth-välimuisti.

Jos sormuksen yhdistämisessä on edelleen ongelma, ota yhteyttä tiimiimme.

Voit selvittää laturin vikoja noudattamalla latausongelmien vianmääritysopastamme.

Lisätietoja

Oura-sormuksen käyttöönotto

Kolmannen sukupolven laturin käyttäminen

Latausongelmien vianmääritys

Tehdasasetusten palauttaminen

Ota yhteyttä Oura-tukeen