Vinkkejä yhteysongelmiin (iOS)

Lue tämä artikkeli jos et saa sormustasi yhdistettyä.

Huom! Jos olet ottamassa käyttöön vaihtosormusta, ohjeet löytyvät täältä.

1. Varmista, että puhelimessasi on viimeisin iOS versio

Avaa puhelimesi asetukset, valitse ‘Yleiset’ ja ‘Ohjelmistopäivitys’.

Mikäli päivitys on saatavilla, päivitä laitteen ohjelmisto ja kokeile yhdistää sormus kun päivitys on valmis.

2. Varmista, että käytössäsi on viimeisin Oura-sovellus

Avaa App Store, etsi ja valitse 'Oura’, sekä 'Päivitä’ mikäli päivitys on saatavilla.

Päivityksen ollessa valmis, avaa Oura-sovellus ja yhdistä sormus.

3. Varmista että Oura-sovellus voi käyttää Bluetoothia

Avaa puhelimesi asetukset, valitse ‘Tietosuoja’, ‘Bluetooth’, ja varmista että ‘Oura’ on valittuna.

4. Varmista että sormus on yhdistettynä vain yhteen laitteeseen

Sormuksen tulee olla yhdistettynä vain yhteen laitteeseen. Sormuksen yhdistäminen useaan laitteeseen voi aiheuttaa yhteysongelmia ja tietojen puuttumista, sekä kuluttaa sormuksen akkua tavallista nopeammin.

5. Vinkkejä yhteysongelmiin

1. Aseta sormus latautumaan laturiin mobiililaitteesi lähelle.
  2. Katkaise mobiililaitteen Bluetooth-yhteys, odota 5 sekuntia ja kytke yhteys uudelleen.
  3. Käynnistä sovellus uudelleen (muista sulkea sovellus myös taustalta).
  4. Käynnistä mobiililaite uudelleen.

6. Jos sormus ei edelleenkään muodosta yhteyttä, voit kokeilla kopautusresettiä

Huomaa, että tämä voi johtaa tietojen menettämiseen. Tee resetti vasta, kun olet ensin kokeillut muita keinoja.

1. Sulje Oura-sovellus.
  2. Aseta sormus laturiin virta kytkettynä.
  3. Napauta laturia pöytään muutaman kerran nopeasti ja napakasti. Pidä sormusta paikallaan sormellasi.
  4. Odota noin minuutti, avaa Oura-sovellus ja tarkista, toimiiko yhteys.

Jos ongelma ei ratkea millään näistä keinoista, tee tukipyyntö.