Vinkkejä yhteysongelmiin (Android)

Yhteysongelmien ratkaiseminen

1. Katkaise mobiililaitteen Bluetooth-yhteys, odota 5 sekuntia ja kytke yhteys uudelleen.
  2. Käynnistä sovellus uudelleen (muista sulkea sovellus myös taustalta).
  3. Käynnistä mobiililaite uudelleen.

Lisävaiheet (tee järjestyksessä)

1. Asenna Oura-sovelluksen uusin versio.
  2. Varmista, että Bluetooth on käytössä mobiililaitteessasi.
  3. Aseta sormus latautumaan laturiin mobiililaitteesi lähelle.
  4. Varmista, että sormus ei ole yhteydessä toiseen Bluetooth-laitteeseen (esim. vanhaan puhelimeen tai tablettiin).
  5. Pysäytä ja sulje kaikki mobiililaitteesi sovellukset, jotka käyttävät Bluetoothia.
  6. Varmista, että sijaintipalvelut ovat käytössä mobiililaitteessasi. Google muutti Bluetooth-synkronoinnin lupakäytäntöjä Android 6.0:sta eteenpäin. Oura ei käytä tai tallenna sijaintitietoja.
  7. Varmista, että mobiililaitteessa on vähintään 20 % akkua jäljellä ja että virransäästötila ei ole käytössä.
  8. Katkaise laitteen WiFi-yhteys ja varmista, että lähellä ei ole muita radiotaajuuslaitteita (kuten kannettavaa tietokonetta).
  9. Kun otat uuden sormuksen käyttöön, muodosta pariliitos Oura-sovelluksessa äläkä mobiililaitteen asetuksissa.

Jos ongelma ei ratkea

Poista sormuksen ja mobiililaitteen Bluetooth-liitos ”unohtamalla” sormus Bluetooth-asetuksissa:

1. Sulje Oura-sovellus (myös taustalta).
  2. Mene mobiililaitteen Bluetooth-asetuksiin (Asetukset > Bluetooth).
  3. Etsi sormus laiteluettelosta (esim. oura_0_A12B34CD5678) ja unohda se / poista pariliitos napauttamalla i- tai asetuskuvaketta.
  4. Avaa sovellus. Sormuksen ja sovelluksen pitäisi muodostaa uudelleen yhteys.

Ota sormus käyttöön uutena sormuksena seuraamalla näitä ohjeita.

Vielä yksi keino

1. Tyhjennä Bluetooth-laitteesi välimuisti.
    • – Avaa Asetukset.
    • – Valitse Sovellusten hallinta.
    • – Näytä järjestelmäsovellukset (tämä onnistuu yleensä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai oikean yläkulman valikosta).
    • – Valitse laajennetusta sovellusluettelosta Bluetooth.
    • – Valitse Tallennustila.
    • – Valitse Tyhjennä välimuisti.
    • – Palaa takaisin.
    • – Käynnistä puhelin lopuksi uudelleen.
  2. Nollaa mobiililaitteen verkkoasetukset. Huomaa, että tämä nollaa myös Wi-Fi-verkot ja -salasanat, matkapuhelinasetukset sekä VPN- ja APN-asetukset, joita olet käyttänyt aiemmin. Verkkoasetusten nollaaminen poistaa tallennetut Wi-Fi-verkot ja aiemmin liitetyt laitteet.
Muistutus: Emme suosittele Ouran käyttämistä yhtä aikaa kahdella laitteella. Liitä sormus vain yhteen laitteeseen. Oura-tiliisi pitäisi olla yhdistetty vain yksi sormus ja sovellus.
Akunkäytön optimointiasetukset

Olemme huomanneet, että joidenkin laitteiden akunkäytön optimointiasetukset voivat aiheuttaa Bluetooth-yhteysongelmia ja ilmoitusongelmia.

Jos käytössäsi on Pixel-, OnePlus-, Xiaomi-, Huawei- tai Samsung S9-, S10- tai S8-laite ja sormuksesi ei yhdistä sovellukseen, tarkista puhelimen asetuksista tai laitteen ohjeista, että akunkäytön optimointiasetukset eivät aiheuta yhteysongelmia.

Jos ongelma ei ratkea

Jos sormus ei edelleenkään muodosta yhteyttä, voit kokeilla kopautusresettiä. Huomaa, että tämä voi johtaa tietojen menettämiseen. Tee resetti vasta, kun olet ensin kokeillut muita keinoja.

Näin teet kopautusresetin:
1. Sulje Oura-sovellus.
2. Aseta sormus laturiin virta kytkettynä.
3. Napauta laturia pöytään muutaman kerran nopeasti ja napakasti. Pidä sormusta paikallaan sormellasi.
4. Odota noin minuutti, avaa Oura-sovellus ja tarkista, toimiiko yhteys.

Voit kokeilla tätä muutaman kerran. Katso seuraava video:

Jos ongelma ei ratkea millään näistä keinoista, tee tukipyyntö. Käsittelyn nopeuttamiseksi anna Oura-tilisi sähköpostiosoite. Ota lisäksi tiedoistasi varmuuskopio: Asetukset > Tili > Varmuuskopioi kaikki tiedot.