Miten voin nollata tilini salasanan?

Jos olet unohtanut tai kadottanut Oura-tilin salasanan, voit nollata sen napsauttamalla tätä .

Miksi en saanut salasanan nollausviestiä?

Jos et löydä sähköpostiviestiä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansio. Jos et edelleenkään löydä nollausviestiä, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Miten saan Oura-tilini takaisin käyttööni, jos en saa salasanan nollausviestiä?

Varmista, että kirjoittamassasi sähköpostiosoitteessa ei ole kirjoitusvirheitä tai ylimääräisiä välilyöntejä alussa tai lopussa.

Jos olet kirjautunut sovellukseen, varmista, että käytät Oura-tiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta. Toimi näin:

1. Avaa Oura-sovellus.
  2. Napauta kotivälilehden vasemmassa yläkulmassa valikkopainiketta (☰).
  3. Valitse Asetukset.
  4. Oura-tiliisi liitetty sähköpostiosoite näkyy Tili-kohdassa.

Voinko saada tilini jotenkin muuten takaisin käyttööni?

Saatat päästä tilillesi käyttämällä toista luotettua laitetta tai selainta, joka tallentaa salasanat. Jos olet kirjautunut johonkin tällaiseen välineeseen, yritä kirjautua Oura on the Webiin.

En pysty edelleenkään käyttämään tiliäni. Mitä voin tehdä?

Jos et pääse mitenkään sisään tilillesi, sinun on luotava uusi Oura-tili. GDPR- ja CCPA-tietosuojakäytäntöjen mukaan Oura ei voi vahvistaa henkilöllisyyttäsi.