Miksi laiteohjelmistoni ei päivity?

Laiteohjelmiston päivittäminen edellyttää, että sormuksessa on vähintään 50 % akkua jäljellä. Jos sormuksesi laiteohjelmiston päivittäminen ei onnistu, kokeile katkaista Bluetooth-yhteys ja kytkeä se sitten uudelleen.

Jos Bluetooth-yhteyden tilapäinen katkaiseminen ei auta, toimi näin:

1. Sulje Oura-sovellus.
  2. Liitä sormus laturiin, jos mahdollista. Varmista, että sormus latautuu.
  3. Avaa puhelimesi Bluetooth-asetukset.
  4. Etsi laiteluettelosta Oura-sormus.
  5. Poista pariliitos tai unohda sormus napauttamalla (i)- tai asetuskuvaketta.
  6. Käynnistä Oura-sovellus uudelleen.
  7. Pidä sormus puhelimen lähellä ja yritä päivittää laiteohjelmisto uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Oura-tukeen täällä.