Miksi laiteohjelmistoni ei päivity?

Laiteohjelmiston päivittämisessä voi joskus olla ongelmia. Tässä artikkelissa on vinkkejä näiden ongelmien ratkaisemiseen.

Tarkista ensin, että sormuksessa on vähintään 50 % akkua jäljellä, kun yrität päivittää laiteohjelmiston. Varmista sitten, että sormus pysyy yhteydessä koko päivitysprosessin ajan – älä sulje sovellusta tai katkaise Bluetooth-yhteyttä, kun päivitys on kesken. Estä myös näytön lukittuminen, joka voi katkaista päivityksen.

Laiteohjelmiston päivittäminen

1.) Varmista, että laitteesi ja Oura-sormuksesi on ladattu täyteen (näet sormuksen akun varauksen napauttamalla sormuskuvaketta Koti-välilehden oikeassa yläkulmassa).

2.) Varmista, että laitteesi käyttöjärjestelmä (iOS/Android) on ajan tasalla.

3.) Käynnistä laitteesi uudelleen.

4.) Aseta sormus sormeesi, pidä puhelinta samassa kädessä ja käynnistä laiteohjelmiston päivitys.

Joillakin asiakkailla päivitys on onnistunut muutaman yrityksen jälkeen.

Laiteohjelmiston päivittäminen (jatk.)

Jos päivittäminen ei onnistu edellisten ohjeiden mukaan, ota tiedoistasi varmuuskopio seuraavasti: napauta Koti-välilehdellä valikkokuvaketta (☰), valitse Asetukset ja valitse Varmuuskopioi kaikki tiedot.

Seuraa tämän jälkeen seuraavia ohjeita.

1.) Poista Oura-sovellus laitteestasi.

2.) Asenna Oura-sovellus uudelleen.

3.) Aseta sormus laturiin ja varmista, että laturin etuosan pieni valo syttyy.

4.) Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset.

5.) Etsi sormuksesi (esim. “oura_A038xxxxxxxx”) yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta ja poista yhteys / unohda laite napauttamalla (i)-kuvaketta.

• Jos sormuksesi nimenä näkyy “boot_A038xxxxxxxx”, ota meihin yhteyttä.

6.) Katkaise yhteys muihin liitettyihin Bluetooth-laitteisiin mahdollisten Bluetooth-signaalin häiriöiden välttämiseksi.

7.) Käynnistä Oura-sovellus uudelleen. Sormuksen ja sovelluksen yhteyden pitäisi muodostua uudelleen.

8.) Aseta sormus sormeesi, pidä puhelinta samassa kädessä ja yritä päivittää laiteohjelmisto.

Vianmäärityksen lisävinkkejä

• Päivitä laiteohjelmisto huoneessa, jossa on vähän signaalihäiriöitä (ei muita laitteita lähellä).

• Jos et näe laiteohjelmiston päivitystä, poista Oura-sovellus ja asenna se sitten uudelleen. Laiteohjelmiston päivityksen pitäisi näkyä Koti-välilehdellä, kun olet asentanut sovelluksen uudelleen.

• Yritä päivittää laiteohjelmisto toisella laitteella (esim. tabletilla).

Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä täällä.