Vinkkejä Oura-sormuksen koon valitsemiseen

Tässä artikkelissa neuvomme kohta kohdalta, kuinka valitset sopivan kokoisen sormuksen, kun olet saanut sovitussormussetin postitse. Annamme myös muutaman vinkin sormusten sovittamiseen. Lopuksi kerromme, miten sovitussormukset eroavat oikeasta Oura-sormuksesta, jonka saat ilmoitettuasi sormuskoon verkkosivuillamme.

Näin löydät oikean koon

Sopivan kokoinen Oura-sormus takaa parhaan mahdollisen mittaustarkkuuden, mukavuuden ja käyttökokemuksen. Seuraa alla olevia vaiheita ja käytä riittävästi aikaa sormuksen valintaan, niin löydät varmasti sinulle parhaan Oura-sormuskoon.
1. Avaa sovitussormussetti
Setissä on kahdeksan muovista sovitussormusta, koot 6–13. Tällä hetkellä sormuksista ei ole puolikkaita kokoja. Oura-sormusten koot poikkeavat hiukan muista kokojärjestelmistä.
2. Aloita sormusten sovittaminen
Sovitussormusten sisäpuolella olevien kolmen pienen kohouman tulisi olla sormen kämmenpuolella kosketuksissa ihosi kanssa.

Sovita niin montaa sormusta kuin haluat, jotta pystyt arvioimaan sopivimman koon, ja kokeile sormuksia useampaan sormeen, jos et ole varma, missä sormessa haluaisit pitää sormusta.

Muista: Monet käyttäjistämme pitävät sormusta etusormessa, keskisormessa tai nimettömässä, mutta sitä voi yhtä hyvin pitää myös pikkusormessa tai peukalossa. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää sormea, ja voit halutessasi vaihtaa sormuksen välillä sormesta toiseen ilman, että mittaustarkkuus kärsii.

3. Valitse kaksi sormuskokoa
Seuraavaksi suosittelemme valitsemaan kaksi mielestäsi parasta kokoa ja kokeilemaan seuraavia asioita kummallakin sormuskoolla:

Heiluta ja ravistele kättäsi hieman. Sormuksen tulisi pysyä paikallaan.

Laita käsi nyrkkiin ja yritä koskea sormilla kämmentäsi. Tämän ei pitäisi tuntua epämukavalta.

Nuku sormus sormessa. Koska sormen koko vaihtelee hieman vuorokauden aikana, suosittelemme testaamaan kahta tai kolmea valitsemaasi kokoa 24 tunnin ajan. Jos sormus tuntuu herätessäsi liian tiukalta, koko ei todennäköisesti ole sinulle paras mahdollinen. Siinä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan toista kokoa yön yli.

Epäröitkö kahden koon välillä? Jos et osaa päättää, kumpi kahdesta koosta olisi parempi, suosittelemme valitsemaan pienemmän seuraavista syistä:

• Tarkkuus. On tärkeää, että sormuksen anturit ovat koko ajan kosketuksissa ihosi kanssa. Tiukempi istuvuus takaa vahvemman signaalin Oura-sormuksen sisäpuolella olevien infrapuna-LED-antureiden ja ihon alla olevien valtimoiden välillä, koska tällöin sormuksen ja ihon väliin ei jää selvää rakoa.

• Sovitussormussetti ja Oura-sormus ovat eri materiaalia. Koska sovitussormussetin sormukset on valmistettu muovista, ne saattavat tuntua oikeaa sormusta nihkeämmiltä eivätkä liiku sormessa yhtä helposti kuin oikea Oura-sormus, jossa on mukavuussyistä ja ihon suojaamiseksi saumaton sisävalos.

Muista seuraavat asiat:

Mukavuus ensin. Oikean kokoista sormusta on mukava käyttää pitkiä aikoja, eikä se tunnu liian tiukalta, kun heräät aamulla. Sormus ei saa pudota helposti, mutta myöskään sen irrottamisen ei pitäisi olla vaikeaa. Sormuksen kuuluu lähteä sormesta helposti, kun sitä kiertää kevyesti.

Jos sorminivelesi ovat muuta sormea paksummat, suosittelemme valitsemaan mukavimmalta tuntuvan sormuskoon, jonka saat kierrettyä sormesta pois. Jos sinulla on joissakin sormissa pienemmät nivelet kuin muissa, kannattaa pitää Oura-sormusta sellaisessa sormessa.

Sovitussormussetin tehtävänä on auttaa valitsemaan oikea koko. Sovitussormukset eivät materiaalinsa ja laatunsa puolesta vastaa oikeaa Oura-sormusta, jonka saat päivitettyäsi tilauksesi.