Vahvista sormuksesi koko

Kun olet saanut sovitussormussetin ja selvittänyt sinulle sopivan Oura-sormuksen koon, sinun on ilmoitettava kokosi My Account -portaalissa, jonne on linkki ouraring.com-sivuston alalaidassa. Osoite on kerrottu myös sovitussormussetin ohjeiden vaiheessa 2, joka käsittelee ("sormuksen tilaamista").

Jos olet saanut sovitussetin ystävältä tai perheenjäseneltä ja tiedät jo sinulle sopivan Oura-sormuksen koon, voit valita kokosi suoraan avattavasta valikosta verkkokaupassamme. Sinun ei tarvitse vahvistaa sormuskokoasi My Account -sivun kautta, mutta voit silti seurata sivulla tilaustasi ja tarkistaa jäsenyytesi tiedot.

Oura-sormuksen koon vahvistaminen

1. Mene osoitteeseen ouraring.com/my-account.
  2. Anna Oura-tilisi sähköpostiosoite, jolla teit tilauksen. Jos sait Ouran lahjaksi, käytä osoitetta, johon lähetimme tilausvahvistuksen. Valitse Send Login Link.
  3. Etsi vahvistusviesti saapuneista viesteistäsi ja valitse Get Started. Sinut ohjataan My Account portaliin.
    Näet portaalista myös tilauksesi tiedot ja jäsenyytesi tilan. Vinkki: kun olet vahvistanut sormuksesi koon, voit seurata tilauksesi etenemistä tässä samassa portaalissa.
  4. Valitse portaalin vasemmasta yläkulmasta Order Details.
    Ruudulla näytetään tilaamasi sormuksen malli ja väri. Jos olet tilannut useita sormuksia, näet ne kaikki täällä. Valitse kokosi Size-kohdan avattavasta valikosta.
  5. Valitse Submit, kun olet valinnut koon. Jos tilauksesi sisältää useita sormuksia, sinun on vahvistettava jokaisen koko, ennen kuin voimme lähettää ne.
    Tilausta ei lähetetä, ennen kuin jokaisen tilatun sormuksen koko on vahvistettu.
  6. Kun olet vahvistanut sormusten koot, päivitetty tilauksesi asetetaan toimitusjonoomme – eli järjestelmämme alkaa valmistella sen lähettämistä.
  7. Saat vahvistussähköpostin, kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme. Yleensä viesti lähetetään noin 1–2 päivän kuluttua sormuksen koon vahvistamisesta. Sormuksesi toimitetaan noin viikon kuluessa vahvistusviestin saamisesta.