Oura-sormuksen koon vahvistaminen

Kun olet saanut sovitussormussetin ja selvittänyt sinulle sopivan Oura-sormuksen koon, sinun on ilmoitettava kokosi My Account -portaalissa, jonne on linkki ouraring.com-sivuston alalaidassa.

Osoite on kerrottu myös sovitussormussetin ohjeiden vaiheessa 2, joka käsittelee sormuksen tilaamista.

Oura-sormuksen koon vahvistaminen

Vaihe 1:

Mene osoitteeseen ouraring.com/myaccount

Vaihe 2:

Anna Oura-tilisi sähköpostiosoite, jolla teit tilauksen. Jos sait Ouran lahjaksi, käytä osoitetta, johon lähetimme tilausvahvistuksen. Valitse Send Login Link.

Vaihe 3:

Etsi vahvistusviesti saapuneista viesteistäsi ja valitse Get Started. Sinut ohjataan My Account -portaaliin.

Näet portaalista myös tilauksesi tiedot ja jäsenyytesi tilan.

Icon_Tip__1_.png Vinkki: kun olet vahvistanut sormuksesi koon, voit seurata tilauksesi etenemistä tässä samassa portaalissa.

Vaihe 4:

Valitse portaalin vasemmasta yläkulmasta Order Details.

Ruudulla näytetään tilaamasi sormuksen malli ja väri. Jos olet tilannut useita sormuksia, näet ne kaikki täällä. Valitse kokosi Size-kohdan avattavasta valikosta.

Vaihe 5:

Valitse Submit, kun olet valinnut koon. Jos tilauksesi sisältää useita sormuksia, sinun on vahvistettava jokaisen koko, ennen kuin voimme lähettää ne.

Tilausta ei lähetetä, ennen kuin jokaisen tilatun sormuksen koko on vahvistettu.

Vaihe 6:

Kun olet vahvistanut sormusten koot, päivitetty tilauksesi asetetaan toimitusjonoomme – eli järjestelmämme alkaa valmistella sen lähettämistä.

Vaihe 7:

Saat vahvistussähköpostin, kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme.

Yleensä viesti lähetetään noin 1–2 päivän kuluttua sormuksen koon vahvistamisesta. Sormuksesi toimitetaan noin viikon kuluessa vahvistusviestin saamisesta.

Icon_Error__2_.png Suuren kysynnän vuoksi kolmannen sukupolven sormusten toimitusajat vaihtelevat. Omaan toimitusaikaasi vaikuttavat varastotilanteemme, sijaintisi sekä se, oletko vanha Oura-sormuksen käyttäjä vai uusi yhteisömme jäsen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi, kun pyrimme toimittamaan uuden tuotteemme kaikille yhteisömme jäsenille mahdollisimman pian.