Oura-sormuksen koon vahvistaminen

Kun olet saanut sovitussormussetin ja selvittänyt sinulle sopivan Oura-sormuksen koon, sinun on ilmoitettava kokosi Ouralle, jotta voimme lähettää sormuksesi. Tässä artikkelissa on ohjeita Oura-sormuksen koon ilmoittamiseen.

Oura-sormuksen koon vahvistaminen

1. Mene osoitteeseen ouraring.com/sizing.

2. Valitse Confirm Your Size.

3. Anna alkuperäisessä tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Send Login Link.

4. Etsi vahvistusviesti Icon_Email.png saapuneista viesteistäsi ja valitse Get Started. Sinut ohjataan tilauksesi hallintanäkymään.

Näet palvelussa tilauspäivämäärän, tilausnumeron ja tilauksen tilan. Pidä vahvistusviesti tallessa, sillä voit tarkastella samassa näkymässä kaikkia tulevia ja menneitä tilauksiasi (kunhan käytät samaa sähköpostiosoitetta).

5. Valitse Ring Size -kohdassa Confirm My Size.

6. Ruudulla näytetään tilaamasi sormuksen malli ja väri. Valitse koko avattavasta valikosta.

7. Valitse Vahvista, kun olet valinnut koon. Jos tilauksesi sisältää useita sormuksia, sinun on vahvistettava jokaisen koko, ennen kuin voimme lähettää ne.

Tilausta ei lähetetä, ennen kuin jokaisen tilatun sormuksen koko on vahvistettu.

8. Kun olet vahvistanut sormusten koot, päivitetty tilauksesi asetetaan toimitusjonoomme, eli järjestelmämme alkaa valmistella sen lähettämistä lähetyskeskuksestamme.

9. Saat vahvistussähköpostin Icon_Email.png, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme. Yleensä viesti lähetetään noin 1–2 päivän kuluttua sormuksen koon vahvistamisesta.

Muista: jos olet tilannut useita Oura-sormuksia, voit vahvistaa jokaisen sormuksen koon seuraamalla edeltäviä ohjeita.