Miten Oura mittaa valmiuttani?

Valmiuslukemassa huomioidaan muun muassa yön alhaisin leposyke, kehon lämpötila ja edellisen päivän fyysinen aktiivisuus.

Valmius on palautumisen yleinen mittari, joka kertoo kyvystäsi toimia parhaalla henkisellä, emotionaalisella ja fyysisellä tasolla. Oura seuraa kehosi signaaleja ja havaitsee päivittäisiä tapoja, joiden perusteella se määrittää, kuinka levännyt olet.

Lisätietoja valmiuslukemasta on The Pulse -blogissa.