Miten Oura on the Webiä käytetään?

Mikä on Oura on the Web?

Oura on the Webissä Ouran keräämiä tietoja voi tutkia yksityiskohtaisemmalla tasolla. Voit tutkia tietoja yksinkertaisessa käyttöliittymässä, verrata trendejä ja viedä tietoja omia analyyseja varten.

Oura on the Web on käytettävissä täällä.

Miten trendejä käytetään?

Oura on the Webin trendinäkymässä voit seurata uni-, palautumis- ja aktiivisuustietojen päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia trendejä. Pääset tutkimaan tietoja seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Trends.
  2. Valitse oikean yläkulman avattavasta valikosta haluamasi ajanjakso.
  3. Valitse kaavion sivuilta mittarit, joita haluat verrata.
  4. Voit muokata ajanjaksoa venyttämällä yläosan aikajanan korostettua aluetta.

Tunnisteet eivät ole käytettävissä Oura on the Webissä.

Mitä jos en näe tietojani?

Jos et näe verkkopalvelussa tuoreimpia uni- ja palautumistietojasi, varmuuskopioi tiedot manuaalisesti Oura-sovelluksessa. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että käytössä on WiFi- tai mobiilidatayhteys.
  2. Avaa Oura-sovellus ja valitse valikkokuvake (☰).
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdassa Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  5. Kun tiedot on kopioitu, tarkista tietosi Oura on the Webissä uudelleen.

Jos tietoja puuttuu edelleen, olet todennäköisesti riisunut sormuksen hetkeksi tai mennyt nukkumaan akun ollessa vähissä.

Lisätietoja on täällä.