Miten Oura suojelee tietojasi?

Oura suhtautuu henkilötietojesi suojelemiseen erittäin vakavasti. Tiedämme, että tuotteidemme avulla voit seurata päivittäisiä terveysmittareitasi, elintapojasi ja unenlaatuasi. Kaikki nämä ovat äärimmäisen henkilökohtaisia asioita. Tarkempia tietoja on tietosuojaselosteessamme.

Näin Oura suojelee tietojasi
CCPA- ja GDPR-käytännöt
Poista tili

Näin Oura käsittelee tietojasi
AAD-sijaintitiedot kuukautisten ennakointi
Näin Oura hallinnoi tietojasi
Lisätietoja

Näin Oura suojelee tietojasi

Oura suojelee tietojasi teknisillä ja organisatorisilla keinoilla. Tilanteen mukaan tällaisia keinoja voivat olla esimerkiksi henkilötietojen anonymisointi tai pseudonymisointi, tiukat käyttöoikeusrajoitukset ja käsiteltävien tietojen salaus.

Varmistamme myös, että henkilöstömme saa tarvittavan koulutuksen henkilötietojen käsittelyyn sisäisten käytäntöjemme ja lainsäädännön velvoitteiden mukaan. Oura ei myy tai vuokraa henkilötietojasi. Jaamme tietosi vain luotettaville palveluntarjoajille, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme ja harjoittaa liiketoimintaamme. Kun jaamme tietojasi kolmannelle osapuolelle, kuten tutkimuskumppanille, edellytämme heidän käyttävän tietoja vain hyväksymäämme käyttötarkoitukseen. Edellytämme myös, että nämä palveluntuottajat suojaavat henkilötietosi vähintään omia standardejamme vastaavilla suojauskeinoilla. Huomaa, että kolmannen osapuolen integroiteja käytetään vain suostumuksellasi, jos esimerkiksi ilmoittaudut johonkin tutkimukseemme.

Verkkopalvelumme, kuten Oura-verkkokauppa ja Oura on the Web, suojaavat henkilötietosi niiden siirron aikana salauksella ja muilla suojausmenetelmillä. Testaamme palveluitamme, järjestelmiämme ja muita resurssejamme myös säännöllisesti mahdollisten haavoittuvuuksien varalta. Päivitämme Oura-sovelluksen ja sormuksen laiteohjelmiston säännöllisesti. Suosittelemme asentamaan aina uusimman sovellus- ja laiteohjelmistoversion, jotta tietosi olisivat mahdollisimman hyvin suojattu.

CCPA- ja GDPR-käytännöt

Ouran tietosuojakäytännöt noudattavat vuoden 2018 California Consumer Privacy Actia (CCPA) ja EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Sinulla on CCPA:n nojalla oikeus pyytää meitä kertomaan, mitä henkilötietoja olemme keränneet sinusta edellisten 12 kuukauden aikana. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyt poikkeukset huomioiden. Ota yhteyttä tukitiimiimme, jos haluat tehdä tällaisen pyynnön.

Lisätietoja CCPA- tai GDPR-käytännön mukaisista oikeuksistasi on tietosuojaselosteessamme.

Tilin poistaminen

iOS-käyttäjät voivat poistaa tilinsä ja kaikki tiedot suoraan sovelluksessa:

1. Avaa Oura-sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa oleva valikko Icon_Bars_Menu.png.
  2. Valitse Icon_Settings.png Asetukset.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Poista tili.
  4. Valitse vahvistusikkunassa Poista.
  5. Valitse toisessa vahvistusikkunassa Kyllä, poista tili.

Huomaa, että tämä poistaa pysyvästi Oura-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot. Samalla menetät pääsyn Oura on the webiin, Oura Teamsiin, Health Risk Management -alustaan ja Ouran sovellusrajapintaan.

Muut kuin iOS-käyttäjät voivat lähettää tilin poistopyynnön tiimillemme.

Näin Oura käsittelee tietojasi

Oura kerää ja käsittelee henkilötietoja pääasiassa tarjotakseen sinulle Oura-palveluja ja -sovellusominaisuuksia, kuten päivittäisiä tietoja unestasi, palautumisestasi ja liikkumisestasi. Käsittelemme henkilötietoja myös tarjotaksemme henkilökohtaista asiakaspalvelua, kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme (anonyymien tietojen avulla) ja helpottaaksemme verkko-ostosten tekemistä ja toimittamista.

Katso tietosuojaselosteestamme lisätietoja siitä, mitä tietoja käsittelemme ja miksi.

AAD-sijaintitiedot ja kuukautisten ennakointi

Jos käytät mitä tahansa Ouran sijaintipalveluja, kuten sallit aktiviteettien GPS-sijaintietojen keräämisen (esim. AAD-sijaintitietoja varten), Oura käsittelee laitteesi arvioitua tai tarkkaa sijaintia, kun palvelu on aktiivinen. Tieto voidaan johtaa laitteesi palveluntarjoajan verkkotunnuksesta, GPS-tiedoista tai WiFi-tiedoista. Oura ei koskaan käsittele tällaisia sijaintitietoja ilman lupaasi eikä tietoja jaeta ikinä Ouran ulkopuolelle. Voit estää sijaintitietojen käsittelyn milloin tahansa laitteesi sijaintipalvelujen asetuksissa.

Jos kuukautisten ennakointi on käytössä, toiminnon kautta kerättyjä tietoja käytetään yksilöllisten ennusteiden ja tulevien naisten terveystoimintojen tarkkuuden parantamiseen. Näitä tietoja ovat sormuksen keräämät mittaustulokset, kuten kehon lämpötila, sekä sovellukseen manuaalisesti lisätyt tiedot kierrosta. Tietoja ei koskaan kerätä eikä käsitellä ilman lupaasi eikä niitä ikinä jaeta Ouran ulkopuolelle.

Näin Oura hallinnoi tietojasi

Sormuksesi mittaa tiettyjä fysiologisia suureita, kuten sykettäsi, kehosi lämpötilaa ja liikkumistasi. Sormus synkronoi mittaustulokset Oura-sovellukseesi Bluetooth-yhteydellä. Kaikki sovelluksesi tiedot on yhdistetty Oura-tiliisi, jonka loit sormuksen käyttöönoton yhteydessä. Oura-sovellus synkronoi tietosi Oura on the Web -palveluun noin 24 tunnin välein, jotta et menetä sovelluksen tietoja, vaikka sormuksesi joutuisi hukkaan tai varastettaisiin tai vaikka vaihtaisit uuteen sormukseen. Suosittelemme sinua tallentamaan tietosi aina samaan Oura-tiliin, jotta voit vaihtaa sormusta ja laitetta menettämättä tietoja.

Oura säilyttää henkilötietoja ensisijaisesti sillä alueella, jossa se kerää tiedot. Jos henkilötietoja käsitellään niiden keräämisalueen ulkopuolella, suojaamme tiedot aina sopivilla suojauskeinoilla sovellettavien tietosuojalakien mukaan. Käytämme myös alan yleisten käytäntöjen mukaisia suojauskeinoja ja suojaamme kaikki henkilötietojen kansainväliset siirrot tietojenkäsittelysopimuksilla palveluntarjoajimme kanssa.

Lisätietoja

Lisätietoja Ouran tavoista kerätä, käsitellä ja jakaa tietoja on tietosuojaselosteessamme.