Miten Oura kerää ja käyttää tietojani?

Suhtaudumme Ouralla tietosuojaan erittäin vakavasti. Mikään ei ole terveystietojasi tärkeämpää.

Miten tietojani kerätään ja käytetään?

Sormus tallentaa tiettyjä fysiologisia signaaleja, kuten sykkeesi, kehosi lämpötilan ja liikkeesi. Tiedot synkronoidaan Oura-sovellukseen Bluetooth-yhteydellä. Sovelluksen tiedot yhdistetään Oura-tiliin, jonka loit sormuksen käyttöönoton yhteydessä. Oura-sovellus synkronoi tiedot säännöllisesti palvelimiimme, jotka on myös yhdistetty Oura-tiliisi. Tiedot siirretään suojatusti WiFi- tai mobiilidatayhteydellä. Oura-sormus, Oura-sovellus ja Oura on the Web tuottavat sinulle sormuksen keräämästä raakadatasta henkilökohtaisia viestejä.

Miksi tietoni synkronoidaan Oura-tiliin?

Tietosi ladataan palvelimiimme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Kun tiedot on synkronoitu tiliisi, voit vaihtaa sormusta ja laitetta menettämättä tietojasi.

Miten tietoni suojataan?

Oura on the Web suojaa resurssinsa luvattomalta käytöltä Spring Securitylla. Suojauskeinoja ovat muun muassa datayhteyksien salaaminen, salasanojen salaaminen ja säilyttäminen tiivisteinä sekä päätepisteiden suojaaminen. Oura on the Web käyttää kolmannen osapuolen asiakasohjelmien valtuuttamiseen suojattua OAuth2-todennusprotokollaa, joka on alan standardi. Käyttäjätiedot on suojattu palomuurilla, ja palvelimeen asennetaan säännöllisesti tuoreimmat tietoturvapäivitykset.

Tietojesi tallentamisessa noudatetaan alan parhaita käytäntöjä, ja tietoja käsitellään huolellisesti ja yksityisyyttä kunnioittaen. Oura säilyttää käyttäjien henkilötietoja pääasiassa Euroopan talousalueella.

Voinko estää tietojeni synkronoimisen?

Synkronoimista ei voi toistaiseksi estää. Synkronointivaatimus on olennainen osa tietojesi käsittelyä, tallentamista ja suojaamista.