Oura-tilin sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos sinun täytyy vaihtaa Oura-tilisi sähköpostiosoite, voit tehdä sen Oura on the Webissä. Alla on siihen tarkemmat ohjeet. Huomaathan, ettet voi vaihtaa sähköpostiosoitettasi Oura-sovelluksessa.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen Icon_Email.png

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteen seuraavasti:

1. Siirry Oura on the Webiin ja kirjaudu sisään Oura-tilisi sähköpostiosoitteella.

2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Icon_Profile.png > valitse My Account.

3. Siirry kohtaan Account Settings.

4. Valitse kohdan Email Address alta + Add another email address.

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi > valitse Add.

6. Avaa vahvistussähköposti saapuneista viesteistäsi ja valitse Verify Your Email.

Kun sähköpostiosoitteesi on vahvistettu, muuta uusi sähköpostiosoite ensisijaiseksi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi Oura on the Webissä uudella vahvistetulla sähköpostiosoitteellasi.

2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Icon_Profile.png ja sitten My Account > siirry kohtaan Account Settings.

3. Valitse uuden sähköpostiosoitteesi kohdalta Make Primary, niin se muutetaan ensisijaiseksi.