Miten voin muuttaa Oura-tilini sähköpostiosoitetta?

Voit muuttaa sähköpostiosoitetta seuraavasti:

1. Siirry Oura on the Webiin ja kirjaudu sisään Oura-tilisi sähköpostiosoitteella.
  2. Valitse My AccountAccount settings ja Change Primary Email.
  3. Valitse Add email address, kirjoita osoitteesi ja valitse Add.
  4. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin; napsauta viestissä olevaa Verify Your Email -linkkiä.

Kun sähköpostiosoitteesi on vahvistettu, muuta uusi sähköpostiosoite ensisijaiseksi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään uudella vahvistetulla sähköpostiosoitteellasi.
  2. Valitse My Account, vieritä Account settings -kohtaan ja valitse Change Primary Email.
  3. Valitse Make primary.