Miten hallitsen ilmoituksia?

Voit hallita ilmoituksia kotivälilehden vasemmassa yläkulmassa olevan valikon (☰) Asetukset-osiossa.

Ilmoituksia näytetään vain silloin, kun sormus on sormessa ja sovellus on käynnissä taustalla. Myös laitteen Bluetooth-yhteyden on oltava käytössä. Sovellus näyttää oletuksena akun varaustason ilmoitukset ja liikkumismuistutukset.

Ilmoitukset on esitelty alla.

Akun varaustaso

Jos sormuksen akku on vähissä, Oura varoittaa sinua 2–3 tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa. Jos saat tämän ilmoituksen, lataa sormus ennen nukkumaanmenoa.

Liikkumismuistutukset

Liikkumismuistutukset kehottavat sinua jaloittelemaan, kun olet ollut 50 minuuttia paikallasi. Saatuasi ilmoituksen sinulla on 10 minuuttia aikaa reagoida siihen. Käy esimerkiksi pienellä kävelyllä tai venyttele muutama minuutti.

Aktiivisuustavoitteen edistyminen

Oura kertoo ajoittaisilla muistutuksilla päivittäisen aktiivisuustavoitteesi edistymisestä.

Nukkumaanmenoajan ilmoitukset

Oura näyttää ilmoituksen kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa, jotta osaat aloittaa rauhoittumisen iltarutiiniesi parissa.

Viesti-ilmoitukset

Saat Ouralta viikkokatsauksen jokaisen viikon alussa. Katsaukseen on koottu tärkeimmät valmius-, uni- ja aktiivisuustrendisi. Lisätietoja viikkokatsauksesta on täällä.