Puhelimen ja sormuksen välinen etäisyys – yleisiä ohjeita

Muodostettuasi yhteyden sormuksen ja puhelimen välille sinun ei tarvitse säilyttää puhelinta aina sormuksen lähellä (esimerkiksi käydessäsi lenkillä). Sormus pystyy tallentamaan tietoa jopa 6 viikon ajan ilman, että se synkronoi tietoja välillä Oura-sovellukseen. Sormus kerää tietoa myös lentokonetilassa.

Kun puhelin on jälleen kantaman sisällä (Oura-sovellus käynnissä ja Bluetooth-yhteys käytössä), sormus päivittää tiedot puhelimeen automaattisesti. Tässä voi kestää hieman tavallista pidempään, jos edellisestä päivityksestä on kulunut jo enemmän aikaa.