Yhteensopivat laitteet

Tässä artikkelissa kerrotaan Oura-sormuksen kanssa yhteensopivista laitteista.

Oura-sovelluksen laitevaatimukset

Oura-sovellus on yhteensopiva seuraavien iOS- ja Android-älypuhelinten ja tablettien kanssa:

- Apple iOS 11 ja uudemmat (joissa tuettuna Bluetooth 4.0).

- Android 6.0 ja uudemmat (joissa tuettuna Bluetooth 4.0) sekä Google Play ja Google Palvelut.

Huom. Android- ja iOS-laitteiden elektronisissa komponenteissa on pieniä eroavaisuuksia, mikä voi vaikuttaa toimintoihin, kuten Bluetooth-yhteyteen. Laitevalmistajista johtuvien erojen vuoksi Oura ei voi taata Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen parasta mahdollista toimivuutta kaikissa laitteissa.

Vaikka Oura-tuotteet toimivat suurimmassa osassa laitteista, joissa on jokin yllä mainituista järjestelmäversioista, suosittelemme tutustumaan Tunnetut ongelmat-artikkeliimme, jossa kerromme enemmän laitekohtaisista tunnetuista ongelmista.

Voiko Oura-sovellusta käyttää tietokoneella?

Oura-sovellus ei ole yhteensopiva Windows- tai macOS-järjestelmien kanssa.

Jotkut Chromebookit, joissa on käyttöjärjestelmänä Chrome ja käytössä Google Playkauppa, voivat olla yhteensopivia Oura-sovelluksen kanssa. Chromebook ei kuitenkaan ole Ouran virallisesti tukema laite.

Voiko sormuksen keräämiä tietoja tarkastella muualla kuin Oura-sovelluksessa?

Sormuksen keräämät tiedot ovat saatavilla myös Oura on the web:issä. Tietojen päivittämistä varten tarvitaan kuitenkin jokin yllä mainituista mobiililaitteista.