Ouran kanssa yhteensopivat laitteet

Tässä artikkelissa kerrotaan Oura-sovelluksen kanssa yhteensopivista laitteista ja käyttöjärjestelmistä.

Icon_Error__2_.png Jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, Oura-sovellus ei pian enää tue seuraavia käyttöjärjestelmiä: (1) iOS 11 ja 12 sekä (2) Android 6.0. Uusin Oura-sovellusversio (v3.10) on viimeinen, joka tukee täysin kyseisiä käyttöjärjestelmiä. Jos jatkat jonkin edellä mainitun käyttöjärjestelmän käyttöä, et pysty päivittämään tai asentamaan uudempaa Oura-sovellusversiota kuin v3.10. Jos sinulla on Oura-sovellus jo asennettuna laitteelle, jossa on jokin edellä mainituista käyttöjärjestelmistä, voit jatkaa sovelluksen käyttöä. Jotta saisit jatkossakin Ouran uusimmat ominaisuudet ja korjaukset, suosittelemme päivittämään käyttöjärjestelmän versioon iOS 13 tai Android 7.0 (tai uudempaan) saadaksesi parhaan mahdollisen sovelluskokemuksen.*

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jos käytät iOS-käyttöjärjestelmää, saat päivitysohjeita täältä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jos käytät Android-käyttöjärjestelmää, saat päivitysohjeita täältä.

Mitkä ovat Oura-sovelluksen laitevaatimukset?

Oura-sovellus on suunniteltu ja optimoitu iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille.

Icon_Error__2_.png Tuotteemme ovat yhteensopivia useimpien seuraavia käyttöjärjestelmiä käyttävien laitteiden kanssa:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Apple iOS 13 ja uudemmat (Bluetooth 4.0 -tuki vaaditaan)*

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Android 7.0 ja uudemmat (Bluetooth 4.0 -tuki vaaditaan), joissa on Google Play ja Google Services*

Huomaa, että Android- ja iOS-laitteiden elektronisissa komponenteissa on pieniä eroavaisuuksia, mikä voi vaikuttaa toimintoihin, kuten Bluetooth-yhteyteen. Laitevalmistajista johtuvien erojen vuoksi Oura ei voi taata Oura-sormuksen ja Oura-sovelluksen parasta mahdollista toimivuutta kaikissa laitteissa.

Vaikka Oura-tuotteet toimivat suurimmassa osassa laitteista, joissa on jokin yllä mainituista järjestelmäversioista, suosittelemme tutustumaan Tunnetut ongelmat -artikkeliimme, jossa kerromme enemmän laitekohtaisista tunnetuista ongelmista.

Onko Oura-sovellus yhteensopiva tietokoneiden kanssa?

Oura-sovellus ei ole yhteensopiva Windows- tai macOS-tietokoneiden kanssa.

Jotkin Chrome-käyttöjärjestelmällä toimivat Chromebook-tietokoneet, joissa on käytössä Google Play -kauppa, ovat yhteensopivia Oura-sovelluksen kanssa. Oura ei kuitenkaan virallisesti tue kyseistä käyttöjärjestelmää.

Voinko tarkastella Oura-sovellukseni tietoja muualla kuin sovelluksessa?

Voit tarkastella suurinta osaa Oura-tiedoistasi käyttämällä Oura on the Webiä. Jotta voit käyttää Oura on the Webiä, Oura-sormuksesi täytyy olla yhdistettynä johonkin yllä mainituista laitteista.