Treenien lisääminen manuaalisesti

Treenien manuaalinen lisääminen Oura-sovellukseen auttaa huomioimaan kaikki aktiviteettisi. Valittavissa on laaja valikoima treenilajeja, ja voit myös lisätä omia aktiviteettejasi.

Mitä treenien manuaalinen lisääminen tarkoittaa?
Näin lisäät treenejä manuaalisesti
Lisätietoja

Mitä treenien manuaalinen lisääminen tarkoittaa?

Suurin osa Oura-sormuksen tunnistamasta aktiivisuudesta ja liikkumisesta tallentuu automaattisesti sovellukseen, jolloin se myös vaikuttaa aktiivisuuslukemaasi. Tähän sisältyvät esimerkiksi automaattisen aktiviteettien tunnistuksen tallentamat askelet ja treenit.. Aktiivisuus on yksi valmiuslukemaasi vaikuttavista osa-alueista, sillä sen laskennassa käytetään edellisen päivän aktiivisuuden ja aktivisuuden tasapainon osatekijöitä. Kaikenlaisen liikkumisen tallentaminen auttaa parantamaan Ouran aktiviteettien tunnistuksen algoritmia sekä tuottamaan parempia viestejä tuloksistasi.

Sovellus ei kuitenkaan automaattisesti tunnista valikoimaan kuulumattomia tai alle kymmenen minuuttia kestäviä treenejä. Se ei myöskään tunnista aktiviteetteja, joiden aikana et käytä Oura-sormusta (ellet tuo niitä itse kolmannen osapuolen sovelluksesta). Lisäämällä treenit manuaalisesti voit paikata näitä aukkoja aktivisuustiedoissasi.

Näin lisäät treenejä manuaalisesti

Lisää treeni seuraavasti:

1. Napauta Oura-sovelluksen Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa alakulmassa +-painiketta.
  2. Valitse Lisää treeni.

1. Valitse laji.
  • Luettelon kärjessä näkyy kolme viimeisintä lajiasi. (Jos lisäät treenin manuaalisesti ensimmäisen kerran, oletuslajit ovat aluksi juoksu, kävely ja pyöräily.)

• Vain iOS-laitteilla: valitse Lisää lajeja, niin voit hakea haluamasi lajin yli 50 vaihtoehdon luettelosta.

• Vain iOS-laitteilla: jos et löydä haluamaasi lajia, valitse Muu (luettelon lopusta) ja syötä aktiviteetille haluamasi nimi.
  • Kirjaa treenin aloitusaika, kesto ja kuormittavuus.

1. Tallenna treeni valitsemalla Valmis oikeasta yläkulmasta.
  • Vahvistetut treenit näkyvät Koti Icon_Home.png -välilehden Aktiviteetit-kohdassa ja Aktiivisuus Icon_Calorie_Burn.png -välilehden Treenit-kohdassa.

Lisätietoja

Automaattinen aktiviteettien tunnistus

Treenisyke

Miten Oura mittaa aktiivisuuttani?

Opas aktiivisuuden osatekijöihin

Miten Oura mittaa valmiuttani?

Opas Oura-viestien tulkintaan

Ouran tapa mitata aktiivisuutta