Miten lisään treenejä manuaalisesti?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä Oura-sovellukseen treenejä manuaalisesti. Harkitse treenin lisäämistä manuaalisesti erityisesti silloin, kun treenissä ei kerry paljon askelia (esim. joogassa).

Lisää treeni seuraavasti:

• 1. Avaa Oura-sovellus.
  • 2. Napauta Koti-välilehden oikeassa alakulmassa + painiketta.
  • 3. Valitse Lisää treeni.
  • 4. Valitse laji.
  • 5. Kirjaa treenin aloitusaika, kesto ja kuormittavuus.
  • 6. Tallenna treeni valitsemalla Valmis.

Kaikki manuaalisesti lisätyt treenit näkyvät Koti-välilehden Aktiviteetit-kohdassa. Treenejä voi lisätä vain samalle päivälle. Et siis voi lisätä edellisten päivien treenejä.