Miten otan käyttöön liikkumismuistutukset?

Jos haluat saada liikkumismuistutuksia, napauta Ouran kotivälilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (☰). Valitse sitten Asetukset. Valitse Ilmoitukset ja napauta Liikkumismuistutukset-painiketta.

Liikkumismuistutukset kehottavat sinua jaloittelemaan pitkän paikallaanolon jälkeen. Voit kuitata liikkumismuistutuksen käymällä pienellä kävelyllä, venyttelemällä tai harrastamalla jotain muuta kevyttä liikuntaa.