Liikkumismuistutusten käyttäminen

Liikkumismuistutukset kehottavat sinua jaloittelemaan pitkän paikallaanolon jälkeen. Näin Oura voi auttaa sinua liikkumaan edes hieman päivän jokaisen tunnin aikana. Voit kuitata liikkumismuistutuksen venyttelemällä, käymällä pienellä kävelyllä tai harrastamalla jotain muuta kevyttä liikuntaa.

Huomaa, että jos liikut joka tunti ja rajoitat päivittäisen paikallaanoloaikasi alle 8 tuntiin, aktiivisuuslukemasi paranee.

Näin otat käyttöön liikkumismuistutukset

Voit ottaa muistutukset käyttöön seuraavasti:

1. Avaa Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmassa yläkulmassa oleva valikko Icon_Bars.png.
  2. Valitse Asetukset Icon_Settings.png > Ilmoitukset.
  3. Kytke liikkumismuistutusten valitsin päälle.

Valitsin on sininen, kun muistutukset ovat käytössä. Jos sovelluksen näkymä näyttää samalta kuin alla olevassa kuvassa, olet ottanut liikkumismuistutukset käyttöön.