Voinko siirtää sormukseni toiselle käyttäjälle?

Voit siirtää Oura-sormuksesi toiselle käyttäjälle. Toimi näin:

1. Varmuuskopioi ensin Oura-tietosi: Avaa Oura-sovellus ja napauta kotivälilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (☰). Valitse sitten Asetukset ja napauta tilisi sähköpostiosoitteen alla olevaa Varmuuskopioi kaikki tiedot -painiketta.

2. Palauta seuraavaksi sormuksen tehdasasetukset: Napauta ensin Oura-kotivälilehden oikeassa yläkulmassa olevaa sormuskuvaketta. Pyyhkäise vasemmalle. Vieritä alaspäin ja valitse Työkalut-kohdassa Palauta tehdasasetukset.

3. Poista lopuksi Bluetooth-pariliitos sormuksen ja puhelimen väliltä: Sulje ensin Oura-sovellus kokonaan. Avaa puhelimesi Bluetooth-asetukset. Etsi sormus yhdistettyjen laitteiden luettelosta ja poista pariliitos tai unohda sormus napauttamalla i-kuvaketta.

Jos sinulla on ongelmia sormuksen siirtämisessä toiselle käyttäjälle, voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeemme. Tee tukipyyntö täällä.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 13/19 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.