Oura-sormuksen siirtäminen toiselle käyttäjälle

Voit siirtää Oura-sormuksesi toiselle käyttäjälle. Toimi näin:

1. Varmuuskopioi Oura-tietosi. Avaa Oura-sovellus ja napauta Koti-näkymän Icon_Home.png vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Icon_Bars.png. Valitse Asetukset Icon_Settings.png > Varmuuskopioi kaikki tiedot.

Transfer_Your_Oura_Ring_1_FIN.png

2. Palauta sormuksen tehdasasetukset. Napauta Koti-näkymän Icon_Home.png oikeassa yläkulmassa olevaa sormuksen kuvaa Icon_Ring_Battery.png. Pyyhkäise vasemmalle > vieritä alaspäin > Palauta tehdasasetukset.

Transfer_Your_Oura_Ring_2_FIN.png

3. Poista Bluetooth-pariliitos sormuksen ja puhelimen väliltä. Sulje ensin Oura-sovellus kokonaan ja avaa sitten puhelimesi Bluetooth-asetukset. Etsi sormus yhdistettyjen laitteiden luettelosta ja poista pariliitos tai unohda sormus napauttamalla ⓘ-kuvaketta.

Sormus on nyt kokonaan nollattu, ja se voidaan yhdistää uuteen Oura-tiliin uudessa laitteessa. Lisätietoja uuden sormuksen käyttöönotosta on tässä artikkelissa.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 90/107 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.
Takaisin ylös