Ohjelmistopäivitykset

Oura-sormuksessa on laiteohjelmisto, joka voidaan päivittää Bluetooth-yhteydellä, kun sovelluksesta julkaistaan uusi versio.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen

Jos sormukseen on saatavana uusi laiteohjelmiston versio, sovellus kehottaa päivittämään laiteohjelmiston, kun avaat sovelluksen ja synkronoit sormuksen. Ilmoitusta ei näytetä, jos puhelimen Bluetooth-yhteys ei ole käytössä tai jos sormuksen akun varaustaso on alle 50 %.