Ohjelmistopäivitykset

Alla kerromme, miten voit päivittää Oura-sovelluksen ja Oura-sormuksen laiteohjelmiston. Sormuksen laiteohjelmistoon on saatavana uusia päivityksiä vain silloin, kun Oura-sovelluksesta on julkaistu uusi versio. Suosittelemme päivittämään sovelluksen ja laiteohjelmiston samaan aikaan.

Tietoja sovelluksen ohjelmistopäivityksistä

Pyrimme parantamaan Oura-sovelluksen käyttökokemusta jatkuvasti, mikä vaatii säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä. Oura-sovelluksen uusimman version voi ladata seuraavalla kolmella tavalla:

1. Kun Oura-sovelluksen uusi versio on saatavana, saat ilmoituksen Koti Icon_Home.png -välilehden yläosaan. Aloita päivittäminen valitsemalla Päivitä nyt. Sinut ohjataan laitteestasi riippuen joko iOS App Storeen tai Google Play -kauppaan, jossa pääset päivittämään sovelluksen.

2. Jos käytät iOS-laitetta, voit ladata Oura-sovelluksen uusimman version suoraan App Storesta. Etsi App Storen hakutoiminnolla Icon_Search.png Oura (katso alla olevaa kuvaa). Näet tältä sivulta, jos päivitys on saatavana. Voit päivittää sovelluksen valitsemalla Päivitä.

Voit päivittää Oura-sovelluksen myös valitsemalla App Storen oikeasta yläkulmasta tilisi (se näkyy App Storen kaikilla välilehdillä). Täältä näet, mihin sovelluksiin on saatavana päivityksiä. Jos Oura-sovelluksesta on saatavana uusi versio, voit päivittää ohjelmistosi valitsemalla Päivitä.

3. Jos käytät Android-laitetta, voit ladata Oura-sovelluksen uusimman version Google Play -kaupasta. Siirry valikkoon ja valitse sitten Omat sovellukset ja pelit. Etsi Oura-sovellus. Jos Oura-sovellukseen on saatavana päivitys, se näkyy kohdassa Odottavat päivitykset. Aloita päivittäminen napauttamalla Päivitä.

Tietoja laiteohjelmiston päivityksistä

Oura-sormuksessa on laiteohjelmisto, joka voidaan päivittää Bluetooth-yhteydellä, kun saatavana on uusi versio. Saat Koti Icon_Home.png -välilehden yläosaan ilmoituksen, kun laiteohjelmiston päivitys on julkaistu. Päivitä laiteohjelmisto napauttamalla ilmoituksen Päivitä nyt -painiketta.

Saat laiteohjelmiston päivitysilmoituksen vain, jos puhelimesi Bluetooth-yhteys on käytössä ja sormuksen akun varaustaso on yli 50 prosenttia. Jos et saa ilmoitusta, varmista, että sormuksesi on ladattu ja ettei lentokonetila ole päällä. Huomaathan myös, että laiteohjelmiston päivittäminen voi kuluttaa sormuksesi akkua tavallista enemmän. Saatat sen vuoksi joutua lataamaan sormuksesi pian laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen.

Jos sinulla on ongelmia laiteohjelmiston päivittämisessä, tutustu tähän artikkeliin.