Miten palautan sormuksen tehdasasetukset?

Voit palauttaa sormuksen tehdasasetukset noudattamalla seuraavia ohjeita. Artikkelin lopussa on myös ohjevideo aiheesta.

• 1. Avaa Oura-sovellus ja napauta kotivälilehden vasemman yläkulman valikkokuvaketta (☰).
  • 2. Valitse Asetukset.
  • 3. Vieritä alaspäin ja napauta Varmuuskopioi kaikki tiedot -painiketta.
  • 4. Palaa kotivälilehdelle napauttamalla vasemman yläkulman X-painiketta.
  • 5. Napauta kotivälilehden oikean yläkulman sormuskuvaketta.
  • 6. Pyyhkäise vasemmalle.
  • 7. Napauta Palauta tehdasasetukset -painiketta.

Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen näet ruudulla Yhdistä Oura-sormuksesi -tekstin. Valitse Jatka ja yhdistä sormus uudelleen sovellukseen.

Sormuksen palauttaminen tehdasasetuksiin poistaa vain sormukseen tallennetut tiedot. Tiedot on varmuuskopioitu Oura-tilillesi, eikä tehdasasetusten palautus vaikuta niihin.