Oura-sormuksen tehdasasetusten palauttaminen

Sormuksen tehdasasetusten palauttaminen poistaa vain sormuksen muistiin tallennetut tiedot. Tehdasasetusten palauttaminen ei vaikuta aiemmin kerättyihin tietoihin, jotka on synkronoitu Oura-tilillesi.

Voit palauttaa sormuksen tehdasasetukset noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Sormuksen laitesukupolvi on kerrottu Malli ja koko -kohdan alla.
  2. Avaa Oura-sovellus.
  3. Napsauta Koti Icon_Home.png -välilehden vasemman yläkulman valikkokuvaketta .
  4. Valitse Asetukset Icon_Settings.png; Varmuuskopioi kaikki tiedot (tämä voi kestää 3–5 sekuntia).
  5. Palaa Koti Icon_Close.png -välilehdelle napauttamalla vasemman yläkulman Icon_Home.png -painiketta.
  6. Napauta oikean yläkulman sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png; pyyhkäise vasemmalle ; Palauta tehdasasetukset.

Kun olet palauttanut tehdasasetukset, toimi näin:

  1. Siirry puhelimesi asetuksiin ja valitse Bluetooth.
  2. Poista sormuksesi yhdistettyjen laitteiden luettelosta.
  3. Palaa Oura-sovellukseen.

Näet ruudulla Yhdistä Oura-sormuksesi ‑viestin. Sormuksesi on palautettu tehdasasetuksiin, ja sen muistissa olevat tiedot on poistettu.

Jos haluat synkronoida tilisi tiedot sormukseen, napauta Jatka. Jos haluat synkronoida tietosi uuteen sormukseen, noudata artikkelin Miten otan vaihtosormuksen käyttöön? ohjeita.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 114/334 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.
Takaisin ylös