Miten yhdistän sormukseni Oura-sovellukseen uudelleen asentamisen jälkeen?

Jos sormus on otettu käyttöön, eikä se ole enää tehdastilassa, se on ehkä liitettävä laturiin ja yhdistettävä sovellukseen uudelleen.

Eikö yhdistäminen onnistu? Toimi näin:

1. Avaa uudelleenasennettu Oura-sovellus.
  2. Kirjaudu sisään käyttämällä Oura-tilisi kirjautumistietoja.
  3. Liitä sormus laturiin. Muodosta pariliitos noudattamalla sovelluksen ohjeita.
  4. Odota, että sormus ja sovellus muodostavat yhteyden.

Jos vaihdat puhelinta ja asennat sovelluksen uuteen laitteeseen, sulje ja poista sovellus vanhasta laitteesta, ennen kuin yhdistät uuden laitteen.

Jos vaihdat iOS-järjestelmästä Androidiin tai päinvastoin ja asennat sovelluksen uuteen laitteeseen, vanhat tietosi eivät siirry uuteen sovellukseen. Voit kuitenkin katsella tietoja Oura on the Webissä.