Voinko muokata nukkuma-aikaani?

Voit muokata nukkumaanmenoaikaasi ja heräämisaikaasi Uni-välilehdellä. Toimi näin:

1. Siirry Uni-välilehdelle ja napauta unen vaiheiden yläpuolella olevaa kuvaketta.

2. Muuta nukkumaanmenoaikaa tai heräämisaikaa liukusäätimillä. Napauta lopuksi Valmis-painiketta.

Huomioitavaa

• – Unen kestoa voi säätää vain lyhyemmäksi, ei pidemmäksi.
  • – Unen ajoituksen muuttaminen vaikuttaa kyseisen päivän uni- ja valmiustietoihin.
  • – Yli kolme päivää vanhoja unitietoja ei voi enää muokata.
  • – Oura näyttää yksityiskohtaiset unen vaiheet nukkumisjaksoille, jotka kestävät vähintään kolme tuntia. Myös manuaalisesti muokatun nukkumisjakson vähimmäiskesto on kolme tuntia.