Miten lentokonetila otetaan käyttöön?

Kun haluat ottaa lentokonetilan käyttöön, napauta ensin sormuskuvaketta Oura-kotivälilehden oikeassa yläkulmassa. Kytke sitten tila käyttöön Sormuksen lentokonetila -painikkeella.

Lentokonetila katkaisee sormuksen radiolähettimen toiminnan, joten Bluetooth-yhteys sormuksen ja sovelluksen välillä katkeaa. Sormus jatkaa kuitenkin tietojen keräämistä myös lentokonetilassa.

Sormuksen tiedot synkronoidaan sovellukseen vasta, kun lentokonetila on poistettu käytöstä.

Poista lentokonetila käytöstä liittämällä sormus laturiin ja odottamalla useita sekunteja, jotta sormus ja sovellus muodostavat jälleen yhteyden. Jos sinulla on yhteysongelmia, sulje Oura-sovellus ja avaa se sitten uudelleen.