Lentokonetila

Lentokonetila katkaisee Oura-sormuksen radiolähettimen toiminnan, joten Bluetooth-yhteys sormuksen ja sovelluksen välillä katkeaa. Sormus jatkaa kuitenkin tietojen keräämistä ja tallentamista.

Näin otat lentokonetilan käyttöön
Näin otat lentokonetilan pois käytöstä
Milloin lentokonetilaa kannattaa käyttää?
Huomioitavaa

Näin otat lentokonetilan käyttöön

Kun haluat ottaa lentokonetilan käyttöön, napauta ensin sormuskuvaketta Icon_Ring_Battery.png Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa. Kytke sitten tila käyttöön Sormuksen lentokonetila -painikkeella. Sovellus pyytää vielä lopuksi vahvistamaan, että haluat ottaa lentokonetilan käyttöön. Kun lentokonetila on käytössä, Koti Icon_Home.png -välilehden oikeassa yläkulmassa näkyy sormuskuvakkeen Icon_Ring_Battery.png sijasta Icon_Airplane_Mode.png-kuvake.

Näin otat lentokonetilan pois käytöstä

Poista lentokonetila käytöstä asettamalla sormus laturiin ja odottamalla muutama sekunti, jotta sormus ja sovellus muodostavat jälleen yhteyden. Jos yhteyden muodostamisessa on ongelma, sulje Oura-sovellus ja avaa se sitten uudelleen.

Jos sormuksesi on ollut lentokonetilassa pitempään kuin pari päivää, tietojen synkronoiminen sovellukseen saattaa kestää hieman tavallista pitempään Bluetooth-yhteyden muodostamisen jälkeen.

Milloin lentokonetilaa kannattaa käyttää?

Lentokonetila kannattaa ottaa käyttöön, jos haluat estää sormusta tuottamasta lainkaan sähkömagneettista kenttää. Huomaa, että Oura-sormuksen Bluetooth-signaali on aktiivinen vain lyhyen ajan joka päivä (selvästi alle 1 % päivästä).

Lentokonetilan käyttämisestä voi olla hyötyä myös silloin, jos matkustat lyhyeksi ajaksi toiselle aikavyöhykkeelle etkä halua, että sormuksesi huomioi aikavyöhykkeen vaihtumisen.

Huomioitavaa

Lentokonetila pysyy päällä enintään seitsemän päivää kerrallaan. Jos haluat pitää lentokonetilaa päällä pitempään, sinun täytyy ottaa se uudestaan käyttöön viikoittain. Tämä johtuu siitä, että lentokonetila poistetaan käytöstä aina, kun sormus asetetaan laturiin. Jos siis haluat jatkaa lentokonetilan käyttöä sormuksen lataamisen jälkeen, sinun on otettava se uudelleen käyttöön.

Sormuksen tiedot synkronoidaan sovellukseen vasta, kun lentokonetila on poistettu käytöstä. Koska lentokonetila poistuu käytöstä aina, kun asetat sormuksesi laturiin, tietojen synkronointi käynnistyy latauksen alkaessa.