Voinko viedä tietoni Ouran palvelusta?

Voit ladata omat Oura-tietosi Oura on the Webistä. Toimi näin:

Tietojen vieminen CSV-tiedostoon

1. Kirjaudu Oura on the Webiin Oura-tilisi käyttäjätiedoilla.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Trends.

3. Valitse haluamasi ajanjakso yläreunan aikajanan ja avattavan valikon avulla.

4. Valitse verrattavat tiedot käyttämällä kaavion sivuilla olevia avattavia valikoita.

5. Kun olet valinnut ajanjakson ja tiedot, napsauta Download Data -painiketta.

6. Lataukseen sisältyvät tiedot näkyvät ponnahdusikkunassa. Voit lisätä uusia tietoja avattavasta valikosta.

7. Vie tiedot valitsemalla DOWNLOAD

Lisätietoja Oura on the Webistä on täällä.