Oura-tietojen vieminen ja jakaminen

Viemällä Oura-tietosi voit vertailla uni-, valmius- ja aktiivisuustietojasi laskentataulukossa, jossa tietosi on järjestetty siististi päivämäärään mukaan.

Voit ladata omat Oura-tietosi CSV-tiedostona Oura on the Webistä. Toimi näin:

Artikkelin lopussa on myös muita vaihtoehtoja Oura-tietojen jakamiseen, jos CSV-tiedosto ei vastaa tarpeitasi.

Tietojen vieminen CSV-tiedostoon

1. Kirjaudu sisään Oura on the webiin Oura-tilisi kirjautumistiedoilla.
  2. Valitse sivun vasemmasta laidasta Trendit Icon_Trends__1_.png .
  3. Valitse haluamasi ajanjakso avattavasta valikosta 8385D5D9-05A0-4106-96C8-2A573B72D75F_4_5005_c.jpeg, joka on aikajanan keskellä sivun yläreunassa.
  4. Voit muokata ajanjaksoa myös valitsemalla osoittimella aikajanalta haluamasi osan, kuten kuvassa alla.
  5. Valitse seuraavaksi kuvaajan ympäriltä, mitä Oura-tietoja haluat verrata. Avattavia valikoita 8385D5D9-05A0-4106-96C8-2A573B72D75F_4_5005_c.jpeg on kuvaajan vasemmassa ja oikeassa yläkulmassa.
    • Jos haluat viedä kerralla enemmän kuin kaksi tarkasteltavaa tietoa, suosittelemme tekemään näin:
    • Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Download Data (Lataa tiedot) ja (1) valitse Select all (Valitse kaikki), jos haluat viedä kaikki Uni-, Valmius- ja Aktiivisuus-tietosi, tai (2) valitse yksittäin tiedot, jotka haluat ladata. Voit lisätä niin monta mittaustietoa kuin haluat.

1. Vietävään tiedostoon sisältyvät tiedot näkyvät ponnahdusikkunassa. Jos seurasit ensimmäisiä ohjeita vaiheessa 4, voit lisätä uusia tietoja avattavasta valikosta tai valita Select all (Valitse kaikki).

1. Vie tiedot valitsemalla lopuksi Download Icon_Checkmark_Large__2_.png (Lataa) .

Milloin tiedot kannattaa viedä CSV-tiedostoon

CSV-tiedoston vieminen Oura on the webistä voi olla hyödyllistä, jos haluat analysoida Oura-tietojasi tarkemmin. Voit esimerkiksi selvittää, millainen yhteys kahden muuttujan (esim. paikallaanolon ja syvän unen määrän) välillä on. Laskentataulukossa yksittäisiä Oura-datapisteitä voi verrata helposti vierekkäin. Oura-tietojen lataamisesta CSV-tiedostoon voi olla hyötyä myös silloin, jos haluat ladata ne toiseen ohjelmaan analysoimista varten.

Tietojen vientitoiminnosta voi olla hyötyä myös, jos haluat jakaa Oura-tietosi esimerkiksi lääkärille, terveydenhuoltoalan toimijalle, ravintoterapeutille, terapeutille tai kunto-ohjaajalle. Alla on lisää tapoja, joilla voit halutessasi tallentaa ja jakaa Oura-tietojasi.

Lisätietoja Oura on the Webistä on tässä artikkelissa.

Oura-tietojen jakaminen

Jos haluat jakaa Oura-tietosi muille, tässä on muutamia muita vaihtoehtoja (CSV-tiedoston viemisen lisäksi):

*Huomautus: kaikissa seuraavissa ehdotuksissa tiedot jaetaan kuvana.

Hyödynnä Oura-tarroja, joiden avulla voit luoda eräänlaisia ”datatarinoita”. Voit lisätä yhden tai useamman Oura-tiedon valitsemasi taustan päälle miltä tahansa päivältä sovelluksen kalenterista ja tallentaa valmiin kuvan laitteeseesi. Katso tarkemmat ohjeet edellä olevan linkin takaa.

Ota näyttökuva. Oura on the webin trenditoiminnolla voit valita tiedoistasi näkymät ja mittarit, jotka haluat jakaa. Voit tehdä useita vertailuja ja lisätä erilaisia kuvaajia. Tarkempia ohjeita on tämän artikkelin osiossa ”Miten Oura on the Webiä käytetään?”. Kun olet saanut näkyviin haluamasi tiedot, voit ottaa selaimestasi yhden tai useamman näyttökuvan.

• Jos käytät Mac-tietokonetta, paina näppäinyhdistelmää Command + Shift + 4, valitse vetämällä haluamasi näkymä ja vapauta kaikki näppäimet. Uusi näyttökuvasi tallennetaan automaattisesti työpöydällesi.
  • Jos käytät PC-tietokonetta, painamalla näppäimistön yläkulmassa olevaa PrtScn-näppäintä voit ottaa näyttökuvan koko ruudusta. Näppäinyhdistelmällä Alt + PrtScn voit ottaa näyttökuvan vain ikkunasta, jossa parhaillaan työskentelet. Kumpikin tapa kopioi kuvan leikepöydälle. Tämän jälkeen voit liittää kuvan Paintiin, Wordiin tai johonkin muuhun kuvankäsittelyohjelmaan näppäinyhdistelmällä Ctrl + V, muokata sitä tarpeen mukaan ja tallentaa sen haluamaasi sijaintiin.