Miten luon Oura-tilin?

Kun olet asentanut Oura-sovelluksen laitteeseesi, sinua pyydetään luomaan tili.

Tilin luominen auttaa säilyttämään tietosi tallessa. Sovellus varmuuskopioi tietosi automaattisesti, ja jos vaihdat laitetta, Oura-sovellus lataa ne Oura-tililtäsi uuteen laitteeseen. Huomaa kuitenkin, että uudessa ja vanhassa laitteessa on oltava sama käyttöjärjestelmä.

Jos haluat lisätietoja tietojesi käsittelystä, lue tietosuojaselosteemme ja käyttöehtomme.