Mitä ovat CCPA- ja GDPR-käytännöt?

Mikä on CCPA?

Jos asut Kaliforniassa Yhdysvalloissa, sinulla on ylimääräisiä tietosuojaoikeuksia California Consumer Privacy Act (CCPA) -säädöksen nojalla. CCPA astui voimaan 1. tammikuuta 2020.

CCPA ja Oura-käyttäjät 

Oikeus tietää

CCPA:n nojalla sinulla on oikeus pyytää meitä kertomaan sinulle tiettyjä henkilötietojasi, joita olemme keränneet edellisten 12 kuukauden aikana. Toimitamme tiedot sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi oikeellisuuden. Luovutamme kuluttajatiedustelun pohjalta seuraavat tiedot:

  • – kerättyjen henkilötietojen luokat
  • – eteenpäin luovutettujen henkilötietojen luokat
  • – kerättyjen henkilötietojen lähteiden luokat
  • – liiketoiminnalliset tai kaupalliset syymme henkilötietojen keräämiseen tai myymiseen
  • – kolmannet osapuolet, joille luovutamme henkilötietoja
  • – kerätyt henkilötiedot (liittyen oikeuteen siirtää tiedot järjestelmästä toiseen).

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista huomioiden muutamat poikkeukset. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi, poistamme henkilötietosi ja määräämme myös palveluntarjoajiamme poistamaan tietosi, ellei tapausta koske jokin poikkeus.

Lisätietoja on Ouran päivitetyssä tietosuojaselosteessa (päivitetty 1. tammikuuta 2020).

Mikä on GDPR?

GDPR on Euroopan unionin uusi yleinen tietosuoja-asetus, joka asettaa vaatimuksia yksilöiden tietosuojalle EU:ssa ja Euroopan talousalueella. GDPR astui voimaan 25. toukokuuta 2018, ja sen tavoitteena on yhdenmukaistaa tietosuojalakeja Euroopassa.

GDPR ja Oura-käyttäjät

Oura noudattaa GDPR:ää ja on ottanut käyttöön mekanismin, joka edellyttää erillisen suostumuksen antamista mittaustietojen käsittelyyn ja antaa yksityiskohtaista ja läpinäkyvää tietoa käyttäjien tietojen käsittelystä.

Yhteenveto Oura-tietojesi keräämisestä ja käytöstä on saatavana täällä.

Tarkempia tietoja on Ouran päivitetyssä tietosuojaselosteessa.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? 6/15 koki tästä olevan apua
Etkö löytänyt vastausta? Jätä meille tukipyyntö täältä.