iOS-sovelluksen päivitykset

Tähän artikkeliin on koottu Ouran iOS-sovelluksen uusimmat päivitykset. Voit ladata sovelluksen uusimman version App Storesta.

Versio 2.11.0

18. toukokuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.18.3

– Pieniä bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Mitä uutta:

– Yksityiskohtaisessa uninäkymässä on nyt uusi liikekaavio! Seuraa yönaikaista sängyssä pyörimistä, joka voi vaikuttaa unenlaatuusi.

– Moment: Lisäsimme Moment-ominaisuuteen tiedon ihon lämpötilan poikkeamasta, joka kertoo, kuinka rentoutunut kehosi oli meditoinnin aikana. Tieto näytetään vähintään 5 minuutin pituisista Moment-harjoituksista.

– Huomautus: ihon lämpötilan poikkeama ja kehon lämpötila ovat eri mittauksia.

Parannukset:

– Saat jatkossa sovelluksessa ilmoituksen, kun asiakastuki on vastannut viestiisi.

Versio 2.10.3

22. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

– Uusi laiteohjelmisto 2.15.3: parannuksia valveillaolon havaitsemisen tarkkuuteen

– Pieniä bugikorjauksia ja parannuksia

Versio 2.10.2

15. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

Uusia tunnisteita

– Lisäsimme seuraavat uudet tunnisteet: flunssa, influenssa ja vahvistettu covid-19.

– Päivittäisten tietojen seuraaminen ja merkitseminen tunnisteilla voi auttaa oman voinnin arvioinnissa. Huomaa, että Ouraa ei ole tarkoitettu sairauden tai terveydentilan diagnosoimiseen tai tarkkailemiseen.

Ouran tietojen käyttäminen

– Vaikka Oura voikin auttaa tunnistamaan unen, palautumisen ja aktiivisuuden muutoksia, seuraa omaa terveyttäsi aina kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Ouran viestit ovat tietoihisi perustuvia ehdotuksia, eivätkä ne korvaa lääketieteellisiä ohjeita. Käytä päivittäisissä valinnoissasi aina omaa harkintaasi!

– Jos tunnet olosi sairaaksi tai sinulla on terveyshuolia, ota yhteyttä lääkäriin ja seuraa paikallisen terveydenhuollon ohjeita.

Uusi akun varaustason ilmoituksen merkki

– Jos akun lataamisen muistutukset ovat käytössä, näet jatkossa sovelluksen kuvakkeessa merkin, kun sormus on ladattava.

Toivottavasti voit hyvin näinä poikkeuksellisina aikoina. Jatka käsien ahkeraa pesemistä, suojele heikoimpia ja pysy turvassa.

Versio 2.10.1

2. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

– UCSF:n vapaaehtoisen TemPredict-tutkimuksen osallistujat voivat nyt palata päivittäiseen kyselyyn milloin tahansa.

– Mikä on UCSF:n TemPredict-tutkimus? University of California San Francisco Health ja Oura ovat yhdistäneet voimansa tutkiakseen, voivatko Ouran havaitsemat tiedot auttaa ennustamaan covid-19:n kaltaisten sairauksien oireita. Oura kutsuu kaikki käyttäjänsä osallistumaan tähän vapaaehtoiseen tutkimukseen.

– Uusi laiteohjelmisto 2.11.7: bugikorjauksia

– Pieniä sisältöparannuksia

Versio 2.10.0

23. maaliskuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

– Teimme pieniä teknisiä parannuksia, jotka parantavat sovelluksen käyttökokemusta.

Versio 2.9.1

4. maaliskuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

– Pieniä muutoksia sovelluksen teksteihin

Versio 2.9.0

26. helmikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

– Seuraa palautumistasi entistä tarkemmin! HRV-tasapaino on uusi valmiuden osatekijä, joka mittaa kahden viikon HRV-trendin.

– HRV-tasapaino auttaa sinua ymmärtämään, miten olet palautunut rasituksesta ja stressitekijöistä. Osatekijän ensimmäiset arvot näkyvät parin päivän kuluessa.

Muut päivitykset

– Uudistimme Koti-välilehden +-valikon ja päivitimme aktiviteettien nimet: jatkossa muistiinpanot ovat tunnisteita ja fyysiset aktiviteetit treenejä.

– Uusi laiteohjelmisto 2.5.1, joka korjaa muutaman bugin ja tarkentaa akun varaustason seurantaa

Versio 2.8.3

10. tammikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.47.2

– Oura-sovellus saattoi kirjata satunnaisesti ulos uusimpien iOS 13 -versioiden käyttäjiä. Tätä ei pitäisi enää tapahtua.

– Jostain mystisestä syystä Oura ei synkronoinut terveystietoja Terveys-sovelluksen kanssa, ellei se saanut käyttöoikeutta kaikkiin tietokategorioihin. Tämä vika on nyt korjattu.

Versio 2.8.2

20. joulukuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.47.2

– Uusi laiteohjelmisto 1.47.2. Tämä päivitys korjaa yhteysongelmat, joita joillakin käyttäjillä oli iOS 13.3 -versioon päivittämisen jälkeen.

Versio 2.8.1

11. joulukuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.47.1

– Bugikorjauksia ja muutama näppärä tekninen korjaus

– Pieniä viilauksia valmiuden osatekijöihin

Versio 2.8.0

11. marraskuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.36.3

– Tunnisteet, treenit ja Moment-harjoitukset näkyvät nyt Trendit-näkymässä! Olemme myös laajentaneet Muistiinpano-näkymän tunnisteluetteloa (+-painikkeen takana), jotta tunnisteiden merkitseminen olisi entistä hauskempaa ja hyödyllisempää.

– Nukahtamisviive on nyt osa Unitrendit-luetteloa.

Versio 2.8.0

11. marraskuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.36.3

– Tunnisteet, treenit ja Moment-harjoitukset näkyvät nyt Trendit-näkymässä! Olemme myös laajentaneet Muistiinpano-näkymän tunnisteluetteloa (+-painikkeen takana), jotta tunnisteiden merkitseminen olisi entistä hauskempaa ja hyödyllisempää.

– Nukahtamisviive on nyt osa Unitrendit-luetteloa.

Versio 2.7.4

30. lokakuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.36.3

– Lisäsimme muutamia valmiusviestejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Muistutus: voit lisätä, katsoa ja muokata omia tavoitteitasi päävalikon Oma profiili -osiossa.

– Korjasimme muutaman viestibugin, jotka tarkkasilmäiset käyttäjämme olivat huomanneet.

– Uusi laiteohjelmistoversio 1.36.3: pieniä mutta tärkeitä teknisiä parannuksia

Versio 2.7.3

30. syyskuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.36.2

Mitä uutta

– Sovelluksen pitäisi toimia normaalisti nyt myös iOS 13 -käyttäjillä.

– Uusi nukkumaanmenoajan ohjeistus näyttää nyt myös heräämisajan (ja siten koko sängyssäoloajan).

– Laiteohjelmisto 1.36.2: hienosäädetty liikkeentunnistusalgoritmi parantaa liikkeiden tunnistusta sekä päivä- että yöaikaan. Päivitys sisältää myös muutamia teknisiä parannuksia.

Versio 2.7.2

5. syyskuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.19.1

Mitä uutta

– Korjaa bugin, joka sai sovelluksen joskus kaatumaan.

Versio 2.7.1

27. elokuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.19.1

Mitä uutta

– Teimme muutamia korjauksia päivittäisiin viesteihin. Samalla lisäsimme muutaman uuden viestin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi! Voit tarkastella tai muokata omia tavoitteitasi päävalikon Oma profiili -kohdassa.

– Nukkumaanmenoajan trendikaavio näyttää nyt myös edellisten 28 päivän tiedot. Kaavio aukeaa kotinäkymästä nukkumaanmenoajan korttia napauttamalla.

– Pieniä korjauksia ja parannuksia sinne ja tänne

Versio 2.7.0

3. heinäkuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.19.1

Mitä uutta

– Ohjatut Moment-harjoitukset

– Moment-ominaisuus sisältää nyt Oakin tuottamia ohjattuja meditointi- ja hengitysharjoituksia!

– Päivitimme ulkoasua ja luokittelimme harjoitukset uudella tavalla. Meditointiharjoitukset kuuluvat nyt Läsnäolo-luokkaan, torkut ja rentoutumiset Lepo-luokkaan ja muut reaaliaikaiset syke- ja sykevälivaihtelumittaukset Kehon vointi -luokkaan.

– Nukkumaanmenoajan ohjeistus

– Nukkumaanmenoajan ohjeistusta on uudistettu! Lisäsimme uusia kuvia, viestejä ja ilmoituksia, jotka auttavat pitämään kiinni ihanteellisesta nukkumaanmenoajasta. Näet uuden sisällön napauttamalla kotinäkymässä nukkumaanmenoajan korttia.

– Viikkokatsaus

– Uusi viikkokatsaus näyttää tärkeimmät valmius-, uni- ja aktiivisuustiedot edelliseltä viikolta. Viikkokatsaus näkyy kotinäkymässä viikon ensimmäisenä päivänä.

Viikkokatsaus näytetään, jos edelliseltä yöltä on unitietoja ja olet käyttänyt Oura-sormusta yli kaksi viikkoa.

Aktiivisuuteen liittyvät päivitykset

– Lisäsimme muutaman uuden ilmoituksen, jotka kertovat aktiivisuustavoitteen edistymisestä päivän aikana.

– Sovellus muistaa nyt kunkin manuaalisesti lisätyn treenityypin edellisen keston, joten jos kesto pystyy samana, sitä ei tarvitse joka kerta erikseen muokata.

Ilmoitukset

– Voit hallita kaikkia uusia – ja vanhoja – ilmoituksia sovelluksen asetusten Ilmoitukset-osiossa.

Muut päivitykset

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.6.0

22. toukokuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.19.1

Mitä uutta

– Meillä on ilo esitellä Ouran uusi Moment-ominaisuus, jonka avulla näet meditoinnin, hengitysharjoitusten ja rentoutumisen vaikutuksen kehoosi. Moment-ominaisuuden avulla voit seurata reaaliaikaista leposykettäsi ja sykevälivaihteluasi ja varata päivään aikaa rentoutumiselle ja akkujen lataamiselle. Pääset tekemään ensimmäisen Moment-harjoituksesi napauttamalla kotinäkymän +-painiketta.

– Laiteohjelmiston versio 1.19.1: Sisältää viilatun HRV-algoritmin, joka tallentaa paremmin poikkeuksellisen suuret sykevälivaihtelun mittaustulokset (yli 150 ms). HRV-käyrien pitäisi olla nyt yhtenäisempiä käyttäjillä, joiden HRV-kaavioissa oli aiemmin aukkoja. Entistä laadukkaammat tiedot saattavat myös nostaa HRV-lukuja enintään 5 pisteellä 10–40 millisekunnin tienoilla.

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.5.4

8. huhtikuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.9.1

– Korjaa ongelman, joka ilmeni kirjauduttaessa vasta luodulle tilille.

Versio 2.5.3

4. huhtikuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.9.1

– Uudistettujen ohjeiden ansiosta manuaalisten treenien kuormittavuuden arviointi on nyt helpompaa.

– Uusi sormuksen laiteohjelmisto 1.9.1: parannuksia suorituskykyyn

– Muutama bugikorjaus ja pieniä viilauksia käyttöliittymään

Versio 2.5.2

13. maaliskuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.5.1

Mitä uutta

– Lisäsimme sovellukseen muutaman kysymyksen unestasi ja tavoitteistasi. Vastauksesi auttavat meitä antamaan sinulle jatkossa entistä tarkempia ohjeita!

– Lisäsimme kotinäytölle upouuden leijuvan +-painikkeen manuaalisten aktiviteettien ja muistiinpanojen lisäämistä varten.

– Vaihdoimme päivittäisten kehon lämpötilavaihtelujen ”30 päivää” -kaavion otsikoksi ”Päivittäinen”. Tämä kaavio on nyt myös uusi oletusnäkymä.

– Muokkasimme edellisessä päivityksessä Muu-luokan manuaalisen aktiviteetin kuormittavuusvaihtoehtoja, jotta kevyt liikkuminen ei jäisi huomioimatta. Tämä versio sisältää selkeät ohjeet oikean kuormittavuuden valintaan.

– Pieniä ulkoasumuutoksia, bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.5.1

14. helmikuuta 2019

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.5.1

Mitä uutta

– Uusia aktiviteetteja: Manuaalisten treenien lajiluettelo sisältää nyt seuraavat lajit: golf, tennis, laskettelu, lumilautailu, kiipeily, vaeltaminen, ratsastus, lentopallo, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, jalkapallo ja baseball. Säädimme myös hieman Muu-luokan aktiviteettien kuormittavuutta.

– Uusi sormuksen laiteohjelmisto 1.5.1: unialgoritmien parannuksia, jotka parantavat REM-unen ja kevyen unen seurannan tarkkuutta entisestään, sekä parannuksia Bluetooth-yhteyden muodostamiseen ja vakauteen

– Pieniä ulkoasumuutoksia ja bugikorjauksia

Versio 2.5

13. joulukuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.45.1

Mitä uutta

– Uusia viestejä: Lisäsimme uusia uni-, valmius- ja aktiivisuusviestejä. Voit lukea viestit napauttamalla kotinäkymän aikajanalla olevia kohteita.

– Nukkuma-ajan muokkaaminen: Lisäsimme mahdollisuuden säätää nukkumaanmenoaikaa ja heräämisaikaa. Toiminto on saatavana uninäkymässä unen vaiheiden yläpuolella.

– Nukkumisen osatekijän muutos: Aiemmin ”rauhallisuudeksi” kutsuttu nukkumisen osatekijä on nimetty uudelleen ”levollisuudeksi”. Jatkossa näet, onko unesi levollisuus ihanteellinen, hyvä vai tulisiko siihen kiinnittää huomiota.*

– Korjauksia Terveys-integrointiin: korjasimme viat, joiden takia tietojen vienti Terveys-sovellukseen epäonnistui joillakin käyttäjillä.

– Lentokonetila: Päivitimme sormuksen lentokonetilatoiminnon. Jatkossa lentokonetila pysyy kerrallaan käytössä 7 päivää (jos sitä ei poisteta käytöstä sitä ennen).

– Uusi sormuksen laiteohjelmisto 0.45.1: parannuksia Bluetooth-yhteyden muodostamiseen ja vakauteen

– Pieniä muutoksia ulkoasuun ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.4

7. marraskuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.43.1

Uusi kotinäkymä ja parannuksia tietojen selaamiseen

– Uudet välilehdet helpottavat eri tietojen tutkimista: vaihda valmius-, uni- ja aktiivisuustietojen välillä yhdellä napautuksella. Kotivälilehden avulla pääset takaisin kotinäkymään mistä tahansa.

– Päivän aktiviteetit ja muistiinpanot voi nyt lisätä kätevästi suoraan kotinäkymästä.

– Uusi tapa liikkua päivien välillä: vaihda päivää pyyhkäisemällä sekä kotinäkymässä että yksityiskohtaisissa näkymissä. Emme unohtaneet kalenteria – löydät sen napauttamalla päivämäärää yläpalkissa.

– Mitä palautumisindeksi tarkoittaa? Miten eri tuloksia tulkitaan? Uudet Tutustu Ouraan -viestit kertovat perusasiat uni-, palautumis- ja aktiivisuustiedoista. Saat opastusta tärkeimpien tietojen hyödyntämiseen seuraavien viikkojen aikana.

– Bugikorjauksia treenien tuomiseen Terveys-sovelluksesta

– Uusi sormuksen laiteohjelmisto: parannuksia aktiivisuuden seurantaan ja Bluetooth-yhteyteen

Versio 2.3.5

25. lokakuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.40.2

– Parannuksia suorituskykyyn ja bugikorjauksia

Versio 2.3.4

11. lokakuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.40.2

– Parannuksia suorituskykyyn ja bugikorjauksia

Versio 2.3.3

4. lokakuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.40.1

– Korjasimme bugin, jonka takia unianalyysi ei aina näkynyt kaikilla käyttäjillä.

– Paransimme myös Bluetooth-yhteyden toimivuutta.

Versio 2.3.2

1. lokakuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.39.1

– Bugikorjauksia ja suorituskykyparannuksia, joiden pitäisi auttaa sekä lentokonetilan ongelmiin että joidenkin käyttäjien aamuisiin synkronointiongelmiin

Versio 2.3.1

23. syyskuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.33.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.3

19. syyskuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.33.1

– Uutta: Terveys-sovelluksesta voi nyt tuoda päivän treenit! Tuodut treenit näkyvät aikajanallasi, ja ne huomioidaan päivittäisen aktiivisuuden ja palautumisen laskelmissa.

– Terveys-sovellukseen voi viedä uusia tietoja: yön leposykkeen (5 minuutin arvot) ja yön keskimääräisen hengitystiheyden. Jo aiemmin sovellukseen pystyi viemään nukkumaanmenoajan ja unen keston, aktiivisen energian (aktiiviset kalorit), pituuden ja painon.

– Tämä versio sisältää myös parannuksia sovelluksessa liikkumiseen ja suorituskykyyn sekä bugikorjauksia.

Versio 2.2.5

3. syyskuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.33.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.2.4

26. heinäkuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.30.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.2.3

9. heinäkuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.25.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.2.2

27. kesäkuuta 2018

Sormuksen laiteohjelmisto: 0.25.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.2.1

18. kesäkuuta 2018

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.2

15. kesäkuuta 2018

– Monet käyttäjät pitivät enemmän vanhasta kehon lämpötilan trendikaaviosta, joten vaihdoimme sen ennalleen. 30 päivän näkymä näyttää lämpötilan muutokset suhteessa vertailutasoon, ja Trendi-näkymän avulla on helppo seurata kuukausittaisia muutoksia.

– Sormuksen tilan ja laitetiedot voi nyt tarkistaa napauttamalla akkukuvaketta ja selaamalla ruutuja pyyhkäisemällä.

– Muutama pieni mutta tärkeä parannus syke- ja sykevälivaihtelukaavioiden skaalaukseen

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.1

23. toukokuuta 2018

– Päivitimme käyttöehtomme ja tietosuojaselosteemme: läpinäkyvät käytäntömme antavat sinun hallita tietojasi entistä paremmin ja noudattavat uusimpia tietosuojasäännöksiä (kuten GDPR:ää).

– Trendinäkymää voi nyt katsella myös vaakasuunnassa! Olitte oikeassa – siinä on järkeä.

– Alimman leposykkeen trendi näkyy jälleen valmiusnäkymässä.

– Muutama bugikorjaus ja pieniä viilauksia käyttöliittymään

Versio 2.0.1

2. toukokuuta 2018

– Yksityiskohtaisista näkymistä voi nyt siirtyä nopeasti trendinäkymään tuloksia ja lukemia napauttamalla.

– Muutama bugikorjaus ja pieniä viilauksia käyttöliittymään

Versio 2.0

25. huhtikuuta 2018

Uusi Oura-sovellus

– Kehitimme uuden, entistä paremman ja henkilökohtaisemman Oura-sovelluksen. Tärkeimmät päivittäiset viestit näkyvät nyt uuden päänäkymän aikajanalla. Saat viesteistä lisää tietoa napauttamalla niitä.

– Oura laskee nyt suositellun nukkumaanmenoajan, joka auttaa noudattamaan luontaista vuorokausirytmiä. Ihanteellinen nukkumaanmenoaikasi lasketaan pitkän aikavälin tiedoista, joten näet sen, kun sormus on kerännyt tietoa muutaman viikon ajan.

– Valmiusnäkymässä näkyvät nyt yön sykevälivaihtelun käyrä ja keskimääräinen hengitystiheys, jotka auttavat muodostamaan palautumisesta entistä tarkemman kuvan.

– Päivittäiset viestit voi nyt jakaa muille! Napauta uni-, valmius- ja aktiivisuustapahtumaa aikajanallasi ja kerro jakopainikkeella ystävillesi, miten sinulla menee. Hauskaa, nopeaa ja kätevää.

– Aikajanalla näkyvät nyt myös automaattisesti tunnistetut lepohetket, kuten nokoset, sekä manuaalisesti lisätyt treenit.

– Muistiinpanot ja tunnisteet ovat täällä! Lisää niitä aikajanallesi ja pidä kirjaa touhuistasi.

– Päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia muutoksia ja trendejä on nyt helppo verrata omiin keskiarvoihin. Avaa Trendit-näkymä päävalikosta tai napauttamalla yksityiskohtaisen näkymän lukuja ja tuloksia.