iOS-sovelluksen päivitykset

Tähän artikkeliin on koottu Ouran iOS-sovelluksen uusimmat päivitykset ja kuhunkin julkaisuun liittyvät parannukset. Voit ladata uusimman version App Storesta.

Kun Oura-sovelluksesta julkaistaan uusi versio, pystyt päivittämään myös Oura-sormuksesi laiteohjelmiston. Katso vaihekohtaiset ohjeet Oura-sovelluksen (ohjelmisto) ja Oura-sormuksen laiteohjelmiston päivittämiseen ohjelmistopäivityksiä käsittelevästä artikkelista.

Vuosi 2021

---

Versio 4.0.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

15. marraskuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Korjasimme bugeja ja teimme parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisäsimme tuen tulevalle 3. sukupolven sormukselle.

Versio 3.14.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

26. lokakuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Korjasimme bugeja ja teimme parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.14.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

19. lokakuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Korjasimme bugeja ja teimme parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.13.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

29. syyskuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisätty uusia tunnisteita, kuten unia, synnytys ja pimennysverhot.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.12.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

20. syyskuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.12.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

14. syyskuuta 2021

Laiteohjelmisto 4.0.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.11.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

6. kesäkuuta 2021

Laiteohjelmisto 3.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.10.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

15. kesäkuuta 2021

Laiteohjelmisto 3.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png ¡Hola! – Oura on nyt saatavana espanjaksi!

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia tunnisteita, kuten ruoansulatushäiriö, työ ja valkoinen kohina.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia itse lisättäviä treenilajeja, kuten rullalautailu, taiji ja purjehdus.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisätty uusia lupavalintoja asetuksiin.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisätty jakamispainike kotinäkymään.

Versio 3.9.3 Icon_Arrow_Right__1_.png

3. kesäkuuta 2021

Laiteohjelmisto 3.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Parannuksia esteettömyyteen.

Versio 3.9.2 Icon_Arrow_Right__1_.png

20. toukokuuta 2021

Laiteohjelmisto 3.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.9.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

12. toukokuuta 2021

Laiteohjelmisto 3.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.9 Icon_Arrow_Right__1_.png

29. huhtikuuta 2021

Laiteohjelmisto 2.9.6

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi Uniäänet-toiminto on nyt saatavana sivuvalikossa. Tuudittaudu uneen kuunnellen unitarinoita tai meditointiharjoituksia.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusilla Oura-tarroilla voit nyt jakaa omia Oura-tuloksiasi.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia valmius- ja univiestejä.

Versio 3.8 Icon_Arrow_Right__1_.png

16. huhtikuuta 2021

Laiteohjelmisto 2.50.5

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Suorituskykyparannuksia tietojen käsittelyyn.

Versio 3.7.2 Icon_Arrow_Right__1_.png

16. maaliskuuta 2021

Laiteohjelmisto 2.50.5

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia tunnisteita, kuten fysioterapia, uupumus ja kurkkukipu.

Versio 3.7.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

1. maaliskuuta 2021

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.7.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

17. helmikuuta 2021

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uudistettu ulkoasu: muutoksia väreihin, typografiaan ja kaavioiden tyyliin.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Vuosi 2020

---

Versio 3.6.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

14. joulukuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.6 Icon_Arrow_Right__1_.png

9. joulukuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisäsimme uusia valmius- ja univiestejä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Päivitimme osan olemassa olevista valmius- ja univiesteistä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Versio 3.5.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

1. joulukuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pientä hienosäätöä.

Versio 3.5 Icon_Arrow_Right__1_.png

23. marraskuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.43.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Tunnisteita voi lisätä nyt suoraan Trendit-näkymän kaavioissa. Lisäsimme myös muutamia tärkeimpiä trendejä trendien aloitusnäkymään.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Päivittäiset valmiusviestit kertovat nyt palautumisesi tilasta HRV-tasapainon pohjalta. Viestit kertovat, onko palautumisesi tila tai HRV-tasapainosi heikko, parantumassa tai jo ihanteellinen.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura on nyt saatavana japaniksi. Jatkossa Oura opastaa sinua japaniksi, jos laitteesi kieleksi on asetettu japani. Jos sinulla on iOS 13 tai uudempi, voit valita Oura-sovelluksen kielen laitteen asetuksissa.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Kotinäkymän +-painikkeen taakse on lisätty 25 uutta lajia, kuten HIIT, porrastreeni ja maastopyöräily.

Versio 3.4.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

9. marraskuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.36.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Teimme pieniä muutoksia sovelluksen teksteihin.

Versio 3.4  Icon_Arrow_Right__1_.png

21. lokakuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.36.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Trendit-näkymän sulavuutta parannettu.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Säädimme palautumisajan osatekijän laskelmia siten, että jatkossa lepopäivä voi sisältää enemmän kävelyä ja muita kevyitä aktiviteetteja. Jotta kehollasi olisi mahdollisuus palautua, tähtää 1–2 lepopäivään viikossa.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi Lepotila-toiminto: jos tunnet olosi sairaaksi tai muuten vetämättömäksi, uusi lepotila auttaa sinua keskittymään palautumiseen.
Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lepotilassa aktiivisuustavoitteet ja -mittarit asetetaan tauolle, ja päivittäiset viestit muistuttavat sinua ottamaan rauhallisesti.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Voit ottaa lepotilan käyttöön milloin tahansa sovelluksen päävalikosta. Saatat myös nähdä automaattisen lepotilaehdotuksen, jos kehosi lämpötila on koholla, sillä tämä voi olla merkki rasituksesta.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisäsimme uusia tunnisteita, kuten allergia, kofeiini ja migreeni.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura on nyt saatavana saksaksi.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Laiteohjelmiston päivitykset saatavana ilman uutta sovelluspäivitystä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Parannettu viestejä tietojen menetyksestä alhaisen akun varauksen vuoksi.

Versio 3.3 Icon_Arrow_Right__1_.png

23. syyskuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.36.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Viilauksia henkilökohtaisiin viesteihin.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Ratkaistu ongelma unitietojen Twitter-jakamisessa.

Versio 3.2.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

17. syyskuuta 2020

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pieniä parannuksia iOS 14 -versiota varten.

Versio 3.2 Icon_Arrow_Right__1_.png

27. elokuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.26.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi unitietojen jakamistoiminto. Valitse kolmesta sosiaaliseen mediaan sopivasta esitystavasta ja kerro kavereillesi ja perheenjäsenillesi, miten olet nukkunut.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Aktiviteettien näkymistä kotinäkymässä uudistettu.

Versio 3.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

6. heinäkuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.18.3

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia ohjattuja Moment-harjoituksia Auralta.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusia aktiivisuuteen pohjautuvia valmiusviestejä ja parannuksia kehon lämpötilaa koskeviin viesteihin.

Versio 3.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

10. kesäkuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.18.3

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uudistettu kotinäkymä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Katso tärkeimmät mittaustulokset yhdellä vilkaisulla.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Keskity tärkeimpiin asioihin: valmiuteen ja uneen aamuisin, aktiivisuuteen päivän aikana ja nukkumaanmenoaikaan illalla.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Voit nyt katsoa yhteenvedon päivän aktiivisuudestasi napauttamalla kotinäkymän aktiivisuuskorttia.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Seuraa trendejäsi käyttämällä uusia +-painikkeen taakse lisättyjä tunnisteita..

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura on nyt saatavana suomeksi.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Rajaa/etsi tunnisteita.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lue lisää tuloksistasi ja mittareistasi kotinäkymän uudistetuista tietokorteista (tunnettiin aiemmin nimellä Introducing Oura).

Versio 2.11.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

18. toukokuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.18.3

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pieniä bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi liikekaavio uninäkymässä! Havaitse sängyssä pyöriminen, joka voi vaikuttaa unenlaatuun.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Moment: Lisäsimme Moment-ominaisuuteen ihon lämpötilan poikkeaman mittauksen, joka auttaa selvittämään, kuinka rentoutunut kehosi oli meditointiharjoituksen aikana. Moment-harjoituksen on oltava vähintään 5 minuutin pituinen, jotta saat tämän mittaustuloksen.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Huomautus: ihon lämpötilan poikkeama on eri kuin kehon lämpötila.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Saat nyt ilmoituksen sovelluksessa, kun asiakastukemme vastaa viestiisi.

Versio 2.10.3 Icon_Arrow_Right__1_.png

22. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi laiteohjelmisto 2.15.3, joka parantaa valveillaoloajan tunnistamisen tarkkuutta.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Pieniä bugikorjauksia ja parannuksia.

Versio 2.10.2 Icon_Arrow_Right__1_.png

15. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Lisäsimme uusia tunnisteita: flunssa, influenssa ja vahvistettu covid-19.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Päivittäisten tietojen tarkasteleminen ja tunnisteiden lisääminen tietoihin voi auttaa seuraamaan omaa vointia. Huomaa, että Ouraa ei ole tarkoitettu sairauksien tai terveydentilan diagnosoimiseen tai tarkkailemiseen.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Jatkossa näet sovelluksen kuvakkeessa ilmoitusmerkin, kun sormus on ladattava, jos olet ottanut latausmuistutukset käyttöön.

Versio 2.10.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

2. huhtikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.11.7

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Käyttäjät, jotka ovat päättäneet osallistua UCSF TemPredict -tutkimukseen, voivat nyt palata päivittäiseen kyselyyn milloin tahansa.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Mikä on UCSF TemPredict -tutkimus? University of California San Francisco Health ja Oura toteuttavat yhdessä tutkimuksen siitä, pystyykö Oura havaitsemaan signaaleja, jotka voivat auttaa covid-19:n kaltaisten tautien oireiden havaitsemisessa tulevaisuudessa. Oura kutsuu kaikki käyttäjät mukaan tutkimukseen. Osallistuminen on vapaaehtoista.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi laiteohjelmisto 2.11.7, joka sisältää bugikorjauksia.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Vähäisiä muutoksia sisältöön.

Versio 2.10.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

23. maaliskuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Teimme taustalla muutamia parannuksia sovelluksen käyttökokemukseen.

Versio 2.9.1 Icon_Arrow_Right__1_.png

4. maaliskuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Sekalaisia muutoksia teksteihin.

Versio 2.9.0 Icon_Arrow_Right__1_.png

26. helmikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 2.5.1

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Voit nyt saada entistä enemmän tietoa palautumisestasi HRV-tasapainon kautta. Se on Ouran uusi valmiuden osatekijä, joka mittaa kahden viikon HRV-trendiä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png HRV-tasapaino auttaa sinua ymmärtämään, kuinka hyvin olet palautunut rasituksesta ja stressitekijöistä. Näet ensimmäiset osatekijän arvot parin päivän kuluessa.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uudistimme kotinäkymän +-valikon ja päivitimme aktiviteettien nimet: muistiinpanot ovat nyt tunnisteita ja fyysiset aktiviteetit treenejä.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Uusi laiteohjelmisto 2.5.1, joka korjaa muutamia bugeja ja tarkentaa akun varaustason ilmoituksia.

Versio 2.8.3 Icon_Arrow_Right__1_.png

10. tammikuuta 2020

Sormuksen laiteohjelmisto: 1.47.2

Parannukset:

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Oura-sovellus saattoi kirjata osan käyttäjistä satunnaisesti ulos uusimmissa iOS 13 -versioissa. Tätä ei pitäisi enää tapahtua.

Icon_Lowest_Heart_Rate_Indicator.png Kumma kyllä Oura ei synkronoinut terveystietojasi Terveys-sovelluksen kanssa, ellet ollut antanut lupaa kaikille tietoluokille. Tämä on nyt korjattu.