Yhdistäminen muihin sovelluksiin: Applen Terveys-sovellus, Google Fit ja Strava

Oura tarjoaa mahdollisuuden synkronoida tietosi useiden kolmannen osapuolen sovellusten kanssa.

Applen Terveys-sovellus
Applen Terveys-sovelluksen käyttöönotto
Applen Terveys-sovelluksen kanssa synkronoidut tiedot

Google Fit
Google Fitin käyttöönotto
Google Fitin kanssa synkronoidut tiedot

Strava
Stravan käyttöönotto
Stravan kanssa synkronoidut tiedot

Natural Cycles
Natural Cycles -sovelluksen käyttöönotto
Natural Cycles -sovelluksen kanssa synkronoidut tiedot

Huomioitavaa
Lisätietoja

Applen Terveys-sovellus

Jos sinulla on ongelmia Applen Terveys-sovelluksen treenien synkronoimisessa Ouraan, katso tunnettujen ongelmien sivu.

Applen Terveys-sovelluksen käyttöönotto

Kun luot oman tilisi Oura-sovelluksen lataamisen jälkeen, sinulla on mahdollisuus yhdistää sovellus Terveys-sovellukseen. Jos et yhdistä Terveys-sovellusta alkuasennuksen aikana, voit tehdä sen myöhemmin noudattamalla seuraavia ohjeita.

iPhonessa

1. Avaa Terveys-sovellus.
  2. Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Tietosuoja-kohdassa Apit.
  4. Valitse Oura.
  5. Valitse Laita kaikki päälle tai valitse, mitkä tietoluokat haluat jakaa Ouran ja Terveys-sovelluksen välillä.

Oura-sovelluksessa

1. Napauta Koti -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tietojen jakaminen -kohdassa Applen Terveys-sovellus.
  4. Kytke päälle seuraavat asetukset:
  • Yhdistä Terveys-sovellukseen
  • Tuo treenisi Terveys-sovelluksesta
  • Tallenna Mindfulness-minuutit Terveys-sovellukseen

Applen Terveys-sovelluksen kanssa synkronoidut tiedot

Kun synkronoit Oura-tietosi, Terveys-sovelluksesta tuodaan tiedot suorittamistasi aktiviteeteista tai treeneistä. Voit tuoda ja viedä seuraavat tiedot:

Ourasta Applen Terveys-sovellukseen

• Aktiivinen energia: aktiiviset kalorit, pois lukien perusaineenvaihdunta (BMR)
  • Syke: keskimääräinen leposyke yön aikana
  • Pituus
  • Mindfulness-minuutit
  • Hengitystiheys: keskimääräinen hengitystiheys yön aikana
  • Lepoenergia
  • Uni
  • Paino

Applen Terveys-sovelluksesta Ouraan

• Pituus
  • Paino
  • Treenit (paitsi askeleet ja kävely- ja juoksumatka)

Huom: Applen Terveys-sovelluksen integrointi on saatavilla toisen ja kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjille jäsenyyden voimassaolosta riippumatta. Lisätietoja on englanniksi Oura & Apple Health -artikkelista blogissamme.

Google Fit

Google Fitin käyttöönotto

Kun luot oman tilisi Oura-sovelluksen lataamisen jälkeen, sinulla on mahdollisuus yhdistää sovellus Google Fitiin. Jos et yhdistä Google Fitiä alkuasennuksen aikana, voit tehdä sen myöhemmin noudattamalla seuraavia ohjeita.

Oura-sovelluksessa

1. Avaa Koti-välilehden vasemmassa yläkulmassa oleva valikko.
  2. Valitse Asetukset > Valitse Google Fit.
  3. Kytke päälle seuraavat asetukset:
  • Yhdistä Google Fitiin
  • Tuo treenejä Google Fitistä
  • Mindfulness-minuutit Google Fitiin

Tarkista seuraavalla tavalla, että yhdistäminen Google Fitiin onnistui:

1. Avaa Google Fit.
  2. Valitse Profiili ja napauta sitten oikean yläkulman Asetukset-kuvaketta.
  3. Valitse Hallinoi yhdistettyjä sovelluksia.
  4. Tarkista, että Oura on yhdistettyjen sovellusten luettelossa.

Google Fitin kanssa synkronoidut tiedot

Kun synkronoit Oura-tietosi, Google Fitistä tuodaan tiedot suorittamistasi aktiviteeteista tai treeneistä. Voit tuoda ja viedä seuraavat tiedot:

Ourasta Google Fitiin

• Pituus
  • Mindfulness-minuutit (ohjatut ja ohjaamattomat harjoitukset)
  • Unimittaukset (nukkumaanmenoaika, heräämisaika, unen kesto, yönaikainen leposyke)
  • Paino

Google Fitistä Ouraan

• Pituus
  • Paino
  • Treenit (aktiviteetin tyyppi, aloitusaika, kesto ja kulutetut kalorit)

Huom: Google Fit -integrointi on saatavilla toisen ja kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjille jäsenyyden voimassaolosta riippumatta. Lisätietoja on englanniksi Oura & Google Fit -artikkelista blogissamme.

Strava

Yhdistä Oura-tilisi Stravaan, niin treenisi ja aktiviteettisi huomioidaan tarkemmin.

Yhdistämällä Ouran Stravaan voit tarkastella Strava-aktiviteettejasi Oura-sovelluksessa ja jakaa Oura-treenisi helposti Strava-kavereillesi.

Stravan käyttöönotto

Oura-sovelluksessa

1. Napauta Koti -välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tietojen jakaminen -kohdassa Muut sovellukset.
  4. Valitse Strava ja sitten Jatka.
  5. Kirjaudu Stravaan seuraamalla sivun ohjeita.
  6. Valitse Authorize.
  7. Valitse tiedot, jotka haluat tuoda tai viedä.

Stravan kanssa synkronoidut tiedot

Ourasta Stravaan

Huom: GPS-karttojen vienti Ourasta Stravaan ei ole toistaiseksi mahdollista Android-laitteilla, mutta ominaisuus on tulossa pian.

Stravasta Ouraan

• Treenit

Stravasta tuodut treenit näkyvät Oura-sovelluksen Koti- ja Aktiivisuus-välilehdellä. Nämä treenit huomioidaan aktiivisuuslukemasi ja aktiivisuustavoitteidesi edistymisen laskennassa. Kuitenkin jos treeni tallennetaan useampaan sovellukseen (toisin sanoen Tallenna treenisyke -toiminnolla ja Stravaan yhtäaikaisesti), se näkyy vain kerran Oura-sovelluksessa. Silloin luotettavimmat tiedot treenistä viedään Oura-sovellukseen.

Automaattinen aktiviteettien tunnistus -toiminnolla tallennettuja treenejä ja manuaalisesti lisättyjä treenejä ei tällä hetkellä viedä Stravaan. Voit muuttaa tuonti- ja vientiasetuksia milloin tahansa Oura-sovelluksessa.

Huom: Strava-integrointi on saatavilla toisen ja kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjille, joilla on Oura-jäsenyys.

Natural Cycles

Oura-sormusta on nyt mahdollista käyttää Natural Cycles -sovelluksen kanssa. Natural Cycles on ensimmäinen Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä sovellus, joka on tarkoitettu ehkäisyn suunnitteluun. Natural Cycles -sovelluksen ja Oura-sormuksen käyttäjät voivat synkronoida yöllä kerätyt tiedot lämpötilatrendeistään automaattisesti Natural Cycles -sovellukseen joka aamu. Tiedot analysoidaan sovelluksen algoritmilla, minkä jälkeen käyttäjä saa arvion päivittäisestä hedelmällisyystilanteestaan.

Natural Cycles -sovelluksen käyttöönotto

Natural Cycles -sovelluksen integrointi on saatavilla toisen ja kolmannen sukupolven sormuksen käyttäjille, joilla on voimassa oleva Oura-jäsenyys. Sinulla on myös oltava Natural Cycles -tilaus, jotta voit ottaa integroinnin käyttöön. Oura-jäsenet saavat alennuksen Natural Cycles -vuositilauksesta 1.11.2022 asti.

Oura-sovellukseen ei tule muutoksia. Natural Cycles -sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteiden käyttäjille.

• Avaa Natural Cycles -sovellus.
  • Napauta yläpuolella olevaa valikkoa > Settings > My device > Connect Oura Account
  • Käytä Oura-sormusta nukkuessasi.
  • Ouran keräämät tiedot lämpötilatrendeistäsi synkronoidaan aamulla automaattisesti Natural Cycles -sovellukseen. Voit myös synkronoida tietosi manuaalisesti avaamalla Natural Cycles -sovelluksen ja painamalla Sync Oura Ring -nappia Add Data -sivulta.

Natural Cycles -sovelluksen kanssa synkronoidut tiedot

Oura-sormuksen yöllä keräämät tiedot lämpötilatrendeistäsi synkronoidaan joka päivä Natural Cycles -sovellukseen hedelmällisyystilanteesi arvioimista varten. Oura-sormuksen lämpötila-anturit keräävät 1 440 datapistettä joka päivä, ja niiden on todettu pystyvän mittaamaan lämpötilamuutoksia jopa 0,13 °C:n (0,23 °F:n) tarkkuudella.

Lisätietoja tietosuojasta on artikkelissa Miten Oura kerää ja käyttää tietojani?, ja lisätietoja Natural Cycles -sovelluksen integroinnista on tämän artikkelin usein kysytyissä kysymyksissä.

Huomioitavaa

• Jos yhdistät Oura-sovelluksen kolmannen osapuolen sovellukseen, kuten Applen Terveys-sovellukseen tai Google Fitiin, tiedot pituudestasi, painostasi, iästäsi ja sukupuolestasi siirtyvät näistä sovelluksista Ouraan, etkä pysty muokkaamaan niitä ellet poista yhteyttä sovellusten välillä.
  • Oura-sovellus ei välttämättä tuo tietoja integroidusta sovelluksesta, jos molempia sovelluksia ei avata ennen keskiyötä, sovelluksen päivitys taustalla on poistettu käytöstä tai alhaisen virran tila on käytössä. Voit välttää tämän ongelman avaamalla sekä integroidun sovelluksen että Oura-sovelluksen vähintään kerran päivässä.
  • Oura-sovellus synkronoi vain kuluvan päivän treenit. Jos treenien synkronoinnissa on ongelmia, tarkista, että treenin lisäyspäivämäärä vastaa päivämäärää, jolloin teit treenin. Jos tuotu treeni sisältää kalorinkulutustietoja, niitä ei voi muokata Oura-sovelluksessa. Jos haluat muokata kaloritietoja, tee se sovelluksessa, jolla tallensit treenin.
  • Ouran aktiivisuuden seuranta kirjaa vain aktiiviset kalorit. Tämä luku sisältää siis vain treenin aikana poltetut kalorit eikä perusaineenvaihduntaa (BMR). Perusaineenvaihdunta tarkoittaa kaloreita, jotka kehosi kuluttaa pysyäkseen toiminnassa levossa. Muut kuntoilumittarit ja terveyssovellukset laskevat yhteen sekä aktiiviset kalorit että perusaineenvaihdunnan. Tästä johtuen niiden kalorinkulutusarviot voivat poiketa hieman Ouran arvioista.

Lisätietoa

Ourasta ja Applen Terveys-sovelluksesta (englanniksi)

Ourasta ja Google Fitistä (englanniksi)

Ourasta ja Stravasta (englanniksi)

Miten Oura mittaa aktiivisuutta?

Tunnetut ongelmat

Lisätietoja Ouran ja Applen Terveys-sovelluksen integroinnista on seuraavassa videossa.