Android-sovelluksen päivitykset

Tähän artikkeliin on koottu Ouran Android-sovelluksen uusimmat päivitykset. Voit ladata sovelluksen uusimman version Google Playsta.

Versio 2.11.2

25. toukokuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.18.3

– Korjaa tiettyjen sormustyyppien kaatumisongelman.

Parannukset

– Sovellus näyttää viikkokatsauksen viikon ensimmäisenä päivänä.

Versio 2.11

5. toukokuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.15.3

– Parannuksia sormuksen yhteyden vakauteen

– Parannuksia uniajan virheelliseen havaitsemiseen valveillaolona

Mitä uutta

– Trendit-näkymä: tarkastele Trendit-näkymässä tunnisteita, treenejä ja Moment-harjoituksia.

– Valmiusviestit: lisäsimme valmiusviesteihin edellisen päivän aktiivisuuden ja edellisen yön unen.

– Voit nyt lähettää meille viestin sovelluksen päävalikon Tuki-toiminnon kautta.

Parannukset

– Ilmoitukset aktiivisuustavoitteen edistymisestä: sovellus näyttää ilmoituksia, kun se on käynnissä taustalla.

– Google Fitistä tuotujen treenien kalorinkulutustietojen tarkkuutta on parannettu.

Versio 2.10.4

22. huhtikuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.15.3

– Parannuksia valveillaolon havaitsemisen tarkkuuteen

Versio 2.10.3

15. huhtikuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.11.7

– Uusia tunnisteita: flunssa, influenssa ja vahvistettu covid-19. Tunnisteiden lisääminen päivittäisiin tietoihin voi auttaa oman voinnin arvioinnissa. Huomaa, että Ouraa ei ole tarkoitettu sairauden diagnosoimiseen tai tarkkailemiseen.

– Seuraa terveyttäsi aina kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Ouran viestit ovat tietoihisi perustuvia ehdotuksia, eivätkä ne korvaa lääkärin ohjeita. Jos tunnet olosi sairaaksi, ota yhteyttä lääkäriin.

Versio 2.10.2

9. huhtikuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.11.7

– Korjasimme ongelman, joka esti joitakin käyttäjiä näkemästä suosituksia nukkumaanmenoajasta.

– UCSF:n kyselyn pitäisi nyt näkyä kaikille tutkimukseen ilmoittautuneille.

Versio 2.10.1

2. huhtikuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.11.7

Bugikorjauksia

Versio 2.10.0

30. maaliskuuta 2020

Laiteohjelmisto: 2.11.7

– Kutsumme kaikki käyttäjämme osallistumaan UCSF:n tutkimukseen. Kiitos osallistumisesta!

– Jatkossa näet aina viikon alussa yhteenvedon edellisen viikon valmius-, uni- ja aktiivisuustuloksistasi.

– Lisäsimme sovellukseen muutaman kysymyksen unestasi ja tavoitteistasi, jotta osaisimme tarjota entistä henkilökohtaisempia valmiusviestejä.

– Voit nyt saada ilmoituksia aktiivisuustavoitteesi edistymisestä.

– Uudistettu kalenterinäkymä

– Laiteohjelmisto 2.11.7

– Bugikorjauksia ja parannuksia, mukaan lukien tuki puolen tunnin aikavyöhykkeille

Versio 2.9.0

26. helmikuuta 2020

Laiteohjelmisto 2.5.1

– Seuraa palautumistasi entistä tarkemmin! HRV-tasapaino on uusi valmiuden osatekijä, joka mittaa kahden viikon HRV-trendin. Osatekijän ensimmäiset arvot näkyvät parin päivän kuluessa.

– Olemme lisänneet uusia tunnisteita ja uudistaneet Koti-välilehden +-valikon: jatkossa muistiinpanot ovat tunnisteita ja fyysiset aktiviteetit treenejä.

– Lepohetket voi nyt viedä Google Fitiin!

– Uusi laiteohjelmisto korjaa muutaman bugin ja tarkentaa akun varaustason seurantaa.

Versio 2.8.2

7. helmikuuta 2020

Laiteohjelmisto 1.47.2

– Korjaa harvinaisen bugin, jonka takia sormus saattoi mennä odottamatta rajoitettuun tilaan.

Versio 2.8.1

29. tammikuuta 2020

Laiteohjelmisto 1.47.2

– Moment: läsnäoloharjoitukset voi nyt viedä Google Fitiin.

– Korjasimme bugin, jonka takia sormuksen akku tyhjentyi joillain käyttäjillä liian nopeasti.

– Muita pieniä parannuksia liittyen esimerkiksi aktiviteetin lisäämiseen

Versio 2.8.0

11. joulukuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.47.1

Mitä uutta

– Yhdistä Oura Google Fitiin.

– Jaa unenkestosi, iltarutiinisi ja yönaikainen leposykkeesi Google Fitiin.

– Tuo treenisi automaattisesti Google Fitistä ja kolmannen osapuolen sovelluksista.

Muut päivitykset

– Uudet vieritettävät kaaviot helpottavat eri päivien välillä siirtymistä yksityiskohtaisissa näkymissä.

– Parannellun Bluetooth-toteutuksen lopullinen käyttöönotto

– Uusi suorituskykyisempi laiteohjelmisto

– Pieniä viilauksia valmiuden osatekijöiden laskentaan

Versio 2.7.4

5. joulukuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

– Lisää parannuksia Bluetooth-yhteyteen

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.7.3

22. marraskuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

– Bugikorjauksia

Versio 2.7.2

20. marraskuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

– Bugikorjauksia ja parannuksia Bluetooth-yhteyteen

– Unitrendeihin on nyt lisätty nukahtamisviive.

– Päävalikon Tuki- ja Avaa chat -osioita on päivitetty.

– Leposykekaaviot eivät aina näkyneet oikein Android 6.0:lla. Tämä vika on nyt korjattu.

– Pieniä päivityksiä ja parannuksia sovelluksen käyttöönottoon

Versio 2.7.1

7. marraskuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

– Bugikorjauksia ja parannuksia

– Parannuksia Bluetooth-yhteyteen

Versio 2.7.0

6. marraskuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

Hetki on koittanut: Moment saapuu Androidille!

– Moment-ominaisuudella voit mitata reaaliaikaisesti leposykettäsi ja sykevälivaihteluasi ja nähdä meditoinnin, hengitysharjoitusten ja rentoutumisen vaikutuksen kehoosi.

– Tee ohjattu meditointi- tai hengitysharjoitus tai vietä oma läsnäolo- tai lepohetki nauttien valitsemastasi äänimaisemasta.

– Lataa Moment ja tee ensimmäinen harjoituksesi napauttamalla kotinäkymän +-painiketta.

Muut korjaukset

– Parannuksia Bluetooth-yhteyteen

Versio 2.6.5

14. lokakuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.3

– Jotkin Android 10 -käyttäjät eivät pystyneet vierittämään edellisiin päiviin yksityiskohtaisissa näkymissä. Tämä vika on nyt korjattu.

Versio 2.6.4

3. lokakuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.36.2

– Parannuksia Bluetooth-yhteyteen ja taustasynkronointiin

– Teimme pieniä ulkoasu- ja käytettävyysmuutoksia, jotta manuaalisten aktiviteettien ja muistiinpanojen lisääminen olisi entistä sujuvampaa.

– Hienosäädetty liikkeentunnistusalgoritmi parantaa liikkeiden tunnistusta sekä päivä- että yöaikaan.

– Muutama pieni bugikorjaus, jotka parantavat kaavioiden ja skaalauksen ulkoasua ja toimintaa

Versio 2.5.0

3. kesäkuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.19.1

– Tutustu Ouraan -viestit: saat seuraavien viikkojen aikana opastusta tärkeimpien tietojen hyödyntämiseen.

– Laiteohjelmisto 1.19.1: Sisältää hienosäädetyn HRV-algoritmin, joka auttaa tallentamaan poikkeuksellisen korkeat HRV-lukemat (yli 150 ms). Jos olet nähnyt aiemmin HRV-kaavioissa aukkoja, käyrien pitäisi olla nyt yhtenäisempiä. Lisäksi HRV-arvot saattavat olla enintään 5 pistettä korkeampia 10–40 millisekunnin tienoilla.

– Kotinäkymään on lisätty +-painike, jolla voi lisätä manuaalisia aktiviteetteja ja muistiinpanoja.

– Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan nyt Oma profiili -osioon (sovelluksen päävalikossa).

– Pieniä ulkoasumuutoksia ja bugikorjauksia

Versio 2.4.6

13. toukokuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.13.1

– Korjasimme bugin, jonka takia torkut saattoivat joskus korvata muut unitiedot.

– Trendikaavioiden viikko- ja kuukausiotsikot saattoivat joskus näkyä kahdesti. Tätä ei pitäisi enää tapahtua.

Versio 2.4.5

2. toukokuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.13.1

Mitä uutta

– Olemme hienosäätäneet nukahtamisviiveen osatekijää. Jatkossa sovellus huomioi selvemmin liian nopean nukahtamisen, joka voi olla merkki yliväsymyksestä.

– Muutimme kehon lämpötilan ”30 päivää” -kaavion otsikoksi ”Päivittäinen”. Tämä kaavio on nyt myös uusi oletusnäkymä.

– Uudistettujen ohjeiden ansiosta manuaalisten treenien kuormittavuuden arviointi on nyt helpompaa.

– Muokkasimme tietojen synkronointia pilveen, jotta mobiilidatan kulutus pysyisi aisoissa.

Versio 2.4.4

17. huhtikuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.13.1

Mitä uutta

– Olemme hienosäätäneet nukahtamisviiveen osatekijää hieman. Jatkossa sovellus huomioi selvemmin liian nopean nukahtamisen, joka voi olla merkki yliväsymyksestä.

– Korjasimme muutaman ärsyttävän bugin, jotka hankaloittivat joidenkin käyttäjien sovelluksessa liikkumista ja tietojen katselemista oikeina päivinä.

– Uusi laiteohjelmisto 1.13.1: parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.4.3

21. helmikuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.5.1

Mitä uutta

– Uusia aktiviteetteja: Manuaalisesti lisättävien treenien joukkoon on nyt lisätty muun muassa tennis, laskettelu, lumilautailu ja lisää joukkuelajeja.

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.4.2

18. helmikuuta 2019

Laiteohjelmisto 1.5.1

– Lisäsimme uusia uni- ja valmiusviestejä. Voit lukea viestit napauttamalla kotinäkymässä aikajanan kohteita.

– Päivitimme sormuksen lentokonetilatoiminnon. Jatkossa lentokonetila pysyy kerrallaan käytössä 7 päivää (jos sitä ei poisteta käytöstä sitä ennen).

– Uusi laiteohjelmisto: unialgoritmien parannuksia, jotka parantavat REM-unen ja kevyen unen seurannan tarkkuutta entisestään, sekä parannuksia Bluetooth-yhteyden muodostamiseen ja vakauteen.

– Bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn

Versio 2.4.1

21. joulukuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.45.1

– Bugikorjauksia ja parannuksia vakauteen

Versio 2.4

12. joulukuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.45.1

Uudistettu kotinäkymä ja navigointi

– Uuden välilehtipalkin ansiosta valmius-, uni- ja aktiivisuustietojen välillä voi vaihtaa yhdellä napautuksella.

– Uuden yläpalkin ansiosta päivää voi nyt vaihtaa pyyhkäisemällä. Emme unohtaneet kalenteria: se aukeaa napauttamalla päivämäärää.

– Aktiviteetteja ja muistiinpanoja voi nyt lisätä kätevästi suoraan kotinäkymästä.

– Uusi laiteohjelmisto: parannuksia aktiivisuuden seurantaan ja Bluetooth-yhteyteen

Versio 2.3.5

7. marraskuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.40.2

– Korjaus: Joillakin käyttäjillä kellojen kääntäminen taaksepäin sai vanhat sykekaaviot katoamaan valmiusnäkymästä. Kaaviot ovat jälleen paikallaan.

– Korjaus: kaikki päivät ovat nyt päivämäärän valintatoiminnossa omilla paikoillaan.

– Korjaus: Aktiivisuustiedot eivät aina päivittyneet oikein, ja edellisten päivien kohdilla saattoi näkyä pelkkiä nollia. Tämä vika on nyt korjattu.

Versio 2.3.4

1. marraskuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.40.2

– Bugikorjauksia

Versio 2.3.3

31. lokakuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.40.2

– Korjaus: Joillakin käyttäjillä kellojen kääntäminen taaksepäin sai vanhat sykekaaviot katoamaan valmiusnäkymästä. Kaaviot ovat jälleen paikallaan.

– Korjaus: Sunnuntai 28. lokakuuta 2018 on myös tehnyt paluun. Pahoittelut tästä.

– Korjaus: Aktiivisuustiedot eivät aina päivittyneet oikein, ja edellisten päivien kohdilla saattoi näkyä pelkkiä nollia. Tämä vika on nyt korjattu.

Versio 2.3.2

10. lokakuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.40.2

– Parannuksia yhteyden muodostamiseen ja tietojen synkronointiin

– Parannuksia aktiivisuustietojen selaamiseen

– Ilmoitukset toimivat jälleen normaalisti

– Muutama muukin bugikorjaus

Versio 2.3.1

4. lokakuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.40.1

– Päivitimme sormuksen laiteohjelmiston, jotta tietojen synkronointi olisi sujuvampaa.

Versio 2.3

1. lokakuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.39.1

– Korjaus: Teimme isoja muutoksia Bluetooth-yhteyteen, jotta se toimisi nopeammin ja luotettavammin. Tämän pitäisi auttaa sekä lentokonetilan ongelmiin että synkronointiongelmiin, joita joillakin käyttäjillä on ollut aamuisin.

– Muutama pieni viilaus trendikaavioihin

Versio 2.2.2

25. syyskuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.38.2

– Päivitimme sormuksen laiteohjelmiston, jotta tietojen synkronointi ja yhteys sormukseen toimisivat paremmin. Tämä päivitys korjaa myös tunnetut sormuksen latausongelmat.

Versio 2.2.1

13. syyskuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.35.1

– Aikajanalla näkyvät nyt myös manuaalisesti lisättyjen aktiviteettien aktiiviset kalorit.

– Sormuksen laiteohjelmiston päivitys

– Teimme myös bugikorjauksia ja parannuksia käyttöliittymään ja suorituskykyyn.

Tunnetut ongelmat

– Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet ongelmasta, jossa unitiedot eivät näy sovelluksessa aamuisin. Korjaamme ongelmaa parhaillaan, mutta toistaiseksi tiedot saa näkyviin sulkemalla ja avaamalla sovelluksen uudelleen.

– Jos sinulla on ongelmia Bluetooth-yhteyden kanssa, yhteyden katkaiseminen ja kytkeminen uudelleen puhelimen asetuksista auttaa. Joissain harvinaisissa tapauksissa puhelin on ehkä käynnistettävä uudelleen.

Versio 2.2.0

5. syyskuuta 2018

Laiteohjelmisto 0.33.1

Virallisen Oura-sovelluksen version 2.0 Android-julkaisu

– Katso ja avaa tärkeimmät päivittäiset viestit suoraan uudelta aikajanalta.

– Selvitä ihanteellinen nukkumaanmenoaikasi ja varmista, että saat riittävästi palauttavaa unta.

– Seuraa palautumistasi mittaamalla yönaikaista sykevälivaihteluasi ja hengitystiheyttäsi.

– Muistiinpanot ja tunnisteet ovat täällä! Lisää niitä aikajanallesi ja pidä kirjaa touhuistasi.

– Tunnista päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia suuntauksia Trendit-näkymän avulla.

Tunnetut ongelmat

Jotkut ensimmäisen Oura-sormuksen käyttäjät ovat ilmoittaneet yhteysongelmista sovelluksen päivittämisen jälkeen sormuksen mentyä rajoitettuun tilaan.