Miten otan sormukseni käyttöön?

Tervetuloa Oura-yhteisöön! Aloita sormuksen käyttäminen seuraavasti:

1. Avaa pakkaus, liitä USB-johto sormuksen laturiin ja kytke laturi USB-virtalähteeseen (esim. tietokoneeseen tai verkkovirtalähteeseen).
  2. Aseta sormus laturiin. Varmista, että sormuksen kolme anturia sormuksen sisäpinnalla ovat oikeassa kohdassa. Laturin valo alkaa vilkkua hitaasti sormuksen latautuessa. Kun laturin valo palaa tasaisesti, sormuksen akku on täynnä.
  3. Samalla kun sormus latautuu, lataa ilmainen Oura-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  4. Kun sormus on latautunut täyteen, ota laitteesi Bluetooth-yhteys käyttöön.
  5. Avaa Oura-sovellus ja luo Oura-tili.
  6. Muodosta yhteys Oura-sormukseen seuraamalla ohjeita.
  7. Kun sormus ja sovellus on yhdistetty, lisää sovelluksen asetuksissa ikäsi, pituutesi ja muut tietosi.

Suosittelemme käyttämään Oura-sormusta vain yhdellä laitteella.

Mitä pakkaukseen sisältyy?

Oura-sormuksen pakkauksen sisältö:

1. Sormus

Pakkaus sisältää tilaamasi Heritage- tai Balance-mallin. Värivaihtoehtoja ovat Black, Silver, ja Stealth. Lisäksi kokoelmastamme löytyy Diamond-malli.

2. Laturi

Sormus on pakattu samaa kokoa olevan laturin päälle. Sormuksen alla on USB-A–USB-C-virtajohto.

Mukana ei toimiteta virtalähdettä. Pistorasiasta lataamista varten tarvitaan omalla alueellasi toimiva virtalähde.

3. Pika-aloitusopas

Virtajohdon alla on pika-aloitusopas. Se sisältää yksinkertaiset aloitusohjeet.

Mitä tietoja minun pitäisi nähdä?

Ensimmäisenä päivänä näet aktiivisuustiedot. Oura mittaa leposykettä, sykevälivaihtelua ja kehon lämpötilaa unen aikana, joten nämä tiedot näet vasta herättyäsi seuraavana aamuna.

Ensimmäisten yöunien ja tietojen synkronoinnin jälkeen Ouran kotivälilehdellä näkyvät myös valmius- ja univiestit.

Huomioitavaa

Joitakin Ouran viestejä varten sormuksen ja sovelluksen on ensin kerättävä sinusta hieman tietoa. Esimerkiksi palautumiseen liittyviä ohjeita varten tarvitaan vertailudataa, jonka kerääminen vie muutaman viikon.

Ennen vertailuarvojen muodostamista sovelluksen näyttämät ohjeet perustuvat samankaltaisen (eli saman ikäisen ja samaa sukupuolta olevan) henkilön tyypillisiin tietoihin. Ajan myötä ohjeet muuttuvat henkilökohtaisemmiksi. Saat parhaat tulokset, kun käytät sormusta koko ajan tai vähintäänkin säännöllisesti.

Jos olet sairas aloittaessasi Ouran käytön, se vaikuttaa vertailuarvoihisi. Tervehdyttyäsi ja palattuasi normaaleihin rutiineihin, myös vertailuarvot normalisoituvat.