Mitä Oura mittaa?

Oura-kokemuksen muodostavat Oura-sormus, Oura-sovellus ja Oura on the Web -verkkopalvelu. Yhdessä ne luovat kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi ja antavat sinulle mielenrauhaa, ymmärrystä ja tietoa, joita tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseen.

I. Oura-sormus

Markkinoiden pienin ja fiksuin puettava laite on suunniteltu seuraamaan tarkasti kehosi toimintaa. Oura-sormuksessa yhdistyvät edistyneet tunnistimet, kaunis muotoilu ja pitkä akun kesto, ja sen tarkoituksena on auttaa sinua hyödyntämään koko potentiaalisi. Lue lisää täältä.

II. Oura-sovellus

Oura koostaa terveystiedoistasi kolme merkityksellistä lukemaa, jotka auttavat sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä. Alle on koottu lisätietoja Ouran mittaamista uni-, valmius- ja aktiivisuustiedoista.

Uni

Unenlaatu Unen vaiheet
Unen kesto REM-unen määrä
Kevyen unen määrä Syvän unen määrä
Valveillaolo Nukahtamisviive
Unitehokkuus Alin leposyke

Valmius

Valmiuslukema Yönaikainen leposyke
Yönaikainen sykevälivaihtelu Yönaikainen kehon lämpötila
Yönaikainen hengitystiheys HRV-tasapaino
Levolliset hetket Palautumisindeksi
Unen riittävyys Aktiivisuuden tasapaino

Aktiivisuus

Aktiivisuus Aktiivisuustavoitteen edistyminen
Kokonaiskulutus Vastaava kävelymatka
Askeleet Liikkumismuistutukset
Harjoittelutiheys Treenin kokonaismäärä
Google Fit -integrointi Applen Terveys-sovelluksen integrointi
Treenien manuaalinen kirjaaminen Liikkuminen päivän aikana

III. Oura on the Web

Oura on the Webissä Ouran keräämiä tietoja voi tutkia yksityiskohtaisemmalla tasolla. Palvelun helppokäyttöisessä käyttöliittymässä voi myös verrata trendejä ja viedä tietoja omia analyyseja varten.

Oura on the Web on käytettävissä täällä.