Sormuksen säilyttäminen

Jos aiot pitää taukoa sormuksen käyttämisestä, suosittelemme asettamaan sormuksen virransäästötilaan. Tämä säilyttää akussa ihanteellisen varaustason (40–60 %) ja auttaa ehkäisemään akun heikentymistä.

Virransäästötilan kytkeminen edellyttää tehdasasetusten palauttamista.

Palauta tehdasasetukset seuraavasti:

1. Aseta sormus laturiin ja lataa sitä, kunnes akun varaustaso on 60 %.
  2. Avaa Oura-sovellus ja valitse vasemmasta yläkulmasta valikkokuvake (☰).
  3. Valitse Tili-kohdassa Asetukset --> Varmuuskopioi kaikki tiedot (varmuuskopiointi kestää yleensä 3–5 sekuntia).
  4. Kun varmuuskopiointi on valmis, napauta vasemman yläkulman X-painiketta, jotta pääset takaisin Koti-välilehdelle.
  5. Valitse Koti-välilehdellä oikean yläkulman sormuslogo.
  6. Pyyhkäise vasemmalle, vieritä alaspäin ja valitse Palauta tehdasasetukset. Vahvista toiminto valitsemalla OK. Odota, että sovellus palauttaa sormukseen tehdasasetukset. Kun tehdasasetukset on palautettu, sovellus kehottaa yhdistämään sormuksen uudelleen. Älä yhdistä sormusta.
  7. Sulje sovellus ja odota 1 minuutti, ennen kuin otat sormuksen pois laturista. Sormusta ei saa liikuttaa 60 sekuntiin sovelluksen sulkemisen jälkeen, jotta virransäästötila varmasti kytkeytyy toimintaan.

Haluatko aloittaa sormuksen käyttämisen uudelleen?

Aseta sormus laturiin ja yhdistä se uudelleen Oura-sovellukseen.

Tärkeää tietoa: Oura-sormuksen säilyttäminen pitkään (yli kahden viikon ajan) käyttämättömänä voi vaikuttaa akunkestoon, jos edellä mainittuja ohjeita ei noudateta. Kulutushyödykkeenä akkua ei koske kahden vuoden rajoitettu takuu.