Sormuksen asettaminen virransäästötilaan

Jos aiot pitää taukoa Oura-sormuksen käyttämisestä, suosittelemme asettamaan sormuksen virransäästötilaan. Tämä säilyttää akussa ihanteellisen varaustason (40–60 %) ja auttaa ehkäisemään akun heikentymistä.

Virransäästötilan kytkeminen edellyttää tehdasasetusten palauttamista. Palauta tehdasasetukset seuraavasti:

1. Aseta sormus laturiin ja lataa sitä, kunnes akun varaustaso on vähintään 60 %.
  2. Avaa Oura-sovellus.
  3. Valitse Koti Icon_Home.png -välilehden vasemmasta yläkulmasta valikkokuvake Icon_Bars.png ; Asetukset; Varmuuskopioi kaikki tiedot.
  4. Kun varmuuskopiointi on valmis, napauta vasemman yläkulman Icon_Close.png-painiketta, jotta pääset takaisin Koti Icon_Home.png -välilehdelle.
  5. Valitse Koti Icon_Home.png -välilehdellä oikean yläkulman sormuskuvake Icon_Ring_Battery.png
  6. Pyyhkäise vasemmalle ; vieritä alaspäin ; Palauta tehdasasetukset ; OK. Odota, että sovellus palauttaa sormukseen tehdasasetukset. Kun tehdasasetukset on palautettu, siirry puhelimesi asetuksiin, valitse Bluetooth ja poista sormus yhdistettyjen laitteiden luettelosta. Oura-sovellus kehottaa yhdistämään sormuksen uudelleen. Älä yhdistä sormusta.
  7. Sulje sovellus ja odota 1 minuutti, ennen kuin otat sormuksen pois laturista. Sormusta ei saa liikuttaa 60 sekuntiin sovelluksen sulkemisen jälkeen, jotta virransäästötila varmasti kytkeytyy toimintaan.

Haluatko aloittaa sormuksen käyttämisen uudelleen?

Aseta sormus laturiin ja yhdistä se uudelleen Oura-sovellukseen.

Tärkeää tietoa

Oura-sormuksen säilyttäminen pitkään (yli kahden viikon ajan) käyttämättömänä voi vaikuttaa akunkestoon, jos edellä mainittuja ohjeita ei noudateta.

Koska akku on kulutushyödyke, sitä ei koske Ouran kahden vuoden rajoitettu takuu (tai Yhdysvalloissa 3. sukupolven sormuksen yhden vuoden takuu).