Oura-tarrojen käyttäminen

Jaa parhaat Oura-hetkesi ystävillesi, perheenjäsenillesi ja seuraajillesi. Oura-tarrat ovat uusin sosiaalisen median jakamistoimintomme, ja se on käytettävissä sekä iOS- että Android-laitteilla.

Tarrojen avulla voit luoda Oura-sovelluksessa yksilöllisiä tietoiskuja Oura-sormuksesi keräämistä tiedoista. Käytä omia kuviasi jakamasi sisällön taustana ja lisää haluamasi yhdistelmä uni-, valmius- ja aktiivisuustietoja tarroina kuvan päälle.

Näin luot ja jaat yksilöllistä sisältöä:

Vaihe 1

Napauta Uni-, Valmius- tai Aktiivisuus-välilehden oikeassa yläkulmassa olevaa jakokuvaketta Icon_Share__2_.png.

Jos haluat jakaa jonkin aiemman päivän Oura-tietojasi, siirry ensin haluamaasi päivään vierittämällä Uni-, Valmius- tai Aktiivisuus-välilehden yläosan kalenteria vasemmalle.

Vaihe 2

Jaettavan sisällön taustalla näytetään automaattisesti Ouran oletuskuva, mutta voit vaihtaa kuvaa joko ottamalla uuden kuvan suoraan Oura-sovelluksen kautta tai valitsemalla kuvan kirjastostasi.

Vaihe 3

Valittavanasi on keskeisistä uni-, valmius- ja aktiivisuuskaavioista ja -osatekijöistä luotuja tarroja, joista voit muodostaa haluamasi kokonaisuuden (halutessasi voit yhdistellä eri osa-alueiden tietoja). Voit myös lisätä saman tarran monta kertaa.

Voit muuttaa tarrojen kokoa ja siirtää ne haluamaasi kohtaan. Voit lisätä kuvaan niin monta tarraa kuin siihen mahtuu.

Voit vaihtaa taustakuvaa myös tarrojen lisäämisen jälkeen. Kuvan vaihtaminen ei poista tai siirrä jo lisättyjä tarroja.

Huomaathan, että toistaiseksi tarroja ei pysty kiertämään.

Vaihe 4

Voit poistaa tarran raahaamalla sen näytön yläreunaan, jolloin sinne ilmestyy roskakorikuvake Icon_Trash_Can__1_.png. Kuvake muuttuu punaiseksi, kun tarra on oikeassa kohdassa poistettavaksi.

Vaihe 5

Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Jaa, niin voit jakaa luomasi kokonaisuuden haluamallasi tavalla (esim. sähköpostitse, tekstiviestillä tai sosiaalisessa mediassa) tai tallentaa sen kuvakirjastoosi.

Huomaathan, että sinun täytyy tallentaa Oura-kuvasi, ennen kuin voit julkaista sen sosiaalisessa mediassa tarinana (esim. Instagramissa tai Facebookissa).

Huomioitavaa

Toistaiseksi voit jakaa vain yhtenä päivänä kerättyjä Oura-tietoja kerrallaan. Et siis voi jakaa samassa kuvassa useamman eri päivän tietoja.

Saatavana on 17 erilaista uni-, valmius- ja aktiivisuustiedoista luotua tarravaihtoehtoa. Näet kaikki vaihtoehdot aloittamalla yllä olevien ohjeiden vaiheesta 1.